Damsky overal a saty

Jednoducho a štýlovo. :o) Verte tomu, že to ide a vôbec to nemusí byť tragédia. A keďže tento štýl nám je blízky, nakoľko sa hodí nielen do práce, ale i na kokteily, firemné večierky či rodinné oslavy i svadby a to len s miernymi obmenami, realizovali sme sa naplno a s úsmevom :o). Presne tak, ako si vy teraz môžete užiť vyberanie a nakupovanie vo vašom/ našom obľúbenom Bu-butik.sk. A takto sa dá prežiť leto v biznis outfite s gráciou a bez starostí.

Šaty alebo overal? Štýlový outfit do každého biznisu

 

 

Damsky overal a saty

Jeden top, 2 kombinácie. Skvelý tip pre všetky dámy. Tie, ktoré uprednostňujú šaty, i tie, ktoré radšej siahajú po nohaviciach. Zaujímavo strihaný top s prekladaným výstrihom je dominantou tohto kúsku, vďaka ktorej pôsobí naozaj výnimočne. A presne tak sa v ňom budete cítiť i vy. Či už zvolíte v spodnej časti úzku sukňu alebo vyštíhlené nohavice, vďaka topu budete neprehliadnuteľná i v sivej klimatizovanej kancelárii. V nespočetných farbách od výmyslu sveta sa naozaj nestratíte. Môžete zvoliť nenápadnejšie rovnako ako výraznejšie odtiene, v závislosti od vašich plánov a preferencií a užívať si tak dokonalý outfit s minimom námahy. Pretože rovnako ako nemusíte ráno pred skriňou kombinovať vrchný a spodný diel, vďaka osobitému topu sa hravo zaobídete aj bez ďalších doplnkov. A to je pre zaneprázdnenú biznis ženu skvelá úľava :o).

Kvalitná sukňa ako základ biznis outfitu

Pokiaľ máte v šatníku jednu neutrálnu biznis sukňu, máte viac než dobrý základ, na ktorom sa dá stavať. Dôležité je, cítiť sa v nej pohodlne. Potom nebudete riešiť, či je jedna málo alebo tak akurát. Pre pevné základy je však správny výber viac ako dôležitý. A správny výber v tomto prípade spočíva v super strihu, kvalitnom materiály a primeranej dĺžke. Keď vám sukňa padne ako uliata, neodstáva, neťahá, netlačí a dá sa v nej normálne chodiť akýmkoľvek tempom (nemusíte hneď bežať maratón, no myšacie kroky nie sú úplne správne tempo na firemnú poradu), máte vyhraté.  My sme tú svoju našli a teraz vám ju predstavíme.

biznis sukna siva

Táto dámska sukňa s ozdobnými gombíkmi je dostatočne elegantná a zároveň vďaka falošným príklopným vreckám s kontrastnými gombíkmi na prednom diely nie je tak obyčajne nudná :o). V našej obľúbenej tmavomodrej alebo nadčasovej sivej je optimálne kombinovateľná ako farebne, tak štýlovo, ako s topánkami, tak s vrchným dielom. A práve možnosť nekonečných variácií a kombinácií je pri pracovnom biznis outfite viac ako dôležitá. Veď kde inde ako v práci sa potrebujete cítiť pohodlne v každej, aj menej príjemnej situácii.

Dámske topy s rôznorodým využitím

Pod sako, kardigán či ľahké boléro, dámsky top je vhodnou alternatívou upätej kancelárskej blúzky. Pokiaľ to dress code umožňuje, môžete sa realizovať naplno. A navyše širokospektrálne :o), nakoľko topy a topíky využijete nielen v Office, ale i na kokteily, garden party, na svadbe ako hosť, káve či nákupoch s kamarátkami, v kine….skrátka kdekoľvek.

blúzka top beige

Tento jemný top bez rukávov s výstrihom a prekladom ukončeným riasením na boku v prednej časti pekne zvýrazňuje dekolt a zároveň je dostatočne distingvovaný, aby ste v ňom slušne prežili pracovný deň v kancelárii. Zmes polyesteru a elastanu v správnom pomere je zárukou, že top skvele sadne, padne a zvýrazní vaše prednosti. Zároveň si zachová svoj tvar i po viacerých praniach a s extra detailným žehlením vás tiež veľmi nepotrápi. Vo viacerých neutrálnych farbách je vynikajúco kombinovateľný do koča i do voza.