šaty pre družičky cyklaménové Bonprix 1

Leto je ešte stále v plnom prúde a keďže na nové šaty nikdy nie je neskoro, vyskúšali sme tentokrát niečo z dielne Bonprix. Ako nám sadli, kam sa v nich vybrať a s čím kombinovať šaty nielen pre družičky, ale aj pre svadobných hostí, vám prinášame priamo z prvého pera či ladných kriviek našich sparing družičiek :o). Inšpirujte sa a nakupujte.

šaty Bonprix cyklaménové 1

Družičky v ružovom

Ružová vo všetkých svojich odtieňoch vždy bola a iste ešte dlho bude farbou leta, svadieb či záhradných párty. A hoci aktuálnemu roku vládne púdrová, nič vám nebráni v tom, aby ste trošku pridali volume a vyšli si napríklad v cyklaménovej. Úpletové šaty v tmavom odtieni tejto majestátnej farby krásne vyniknú a zároveň zvýraznia belosť nevesty, ktorá sa popri cyklaménových družičkách bude vynímať ešte viac. Kým v púdrovej ružovej by ste mierne zanikli a ako družička pôsobili skôr nevestovsky, cyklaménové odtiene z vás spravia neprehliadnuteľné krovie i osobnosti. Jednoduchý strih s lodičkovým výstrihom so zvýrazňujúcim lemom, gumou a lemovaním v páse i nariasenou sukňou slušivej dĺžky je doplnený o ľahký padavý materiál akurát do letných horúčav. Kým podšívka zakryje neželané kontúry, vrchná transparentná časť zvodne padá a vytvára peknú siluetu. Veľkosť 32/34 je presne taká, aká má byť a voľnejší strih do tropických svadobných dní úplne zapasuje.

Bonprixitsme cyklamenove saty

letne saty cyklamenove Bonprix

 

 

Tmavocyklaménové úpletové šaty môžete kombinovať s ľahkým bolerom alebo kardigánom v pastelovejších farbách, prípadne doplniť o vzorovaný materiál, nakoľko šaty sú jednofarebné. Jednoduché sandáliky, malá listová alebo kabelka do ruky a vhodná jemná alebo i mierne nápadnejšia bižutéria a váš výlet za svadobných družičkovským dobrodružstvom sa môže začať :o). A pokiaľ ste milovníčkou klobúkov, aj tie sa k týmto letným šatám na žúrku v záhrade skvelo hodia, rovnako ako kvetinové náramky či čelenky. Samozrejme, každé zvlášť :o), lebo hoci sú šaty strihovo i farebne jednoduché, preháňať to v iných smeroch netreba. Predsa len, svadba je seriózna záležitosť a nevestine najbližšie persóny sú okrem iného zodpovedné aj za vzhľadné fotky :o).

šaty pre družičky cyklaménové Bonprix 1

ružové šaty na party Bonprix

 

A ešte sme neskončili. Krásne letné šaty pre svadobných hostí si predstavíme nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.