svadobne_rekvizity

Čaká vás niekoľkohodinové fotografovanie svadobných portrétov v prírode, na zámku či dokonca na viacerých miestach? Čím sa vybaviť a na čo nezabudnúť, aby ste sa cítili pohodlne a zároveň vyzerali vždy tip top? Tu je niekoľko tipov, čo je vhodné mať pri sebe počas svadobného fotenia.

svadobne_rekvizity

  1. Rekvizity na svadobné fotenie

Pokiaľ plánujete do krajinkovej koláže začleniť aj piknik v tráve, šampanské, zaujímavé masky, doplnky, bicykel či iné netradičné kulisy vytvárajúce či dotvárajúce atmosféru, nezabudnite si ich pribaliť so sebou. Ideálne do pekného piknikového koša (teda okrem toho bicykla a väčších záležitostí :-)).

  1. Obrúčky na fotenie detailov

Ak sa kvôli efektívnejšiemu plánu fotografujete pred sobášom, prípadne v úplne iný ako svadobný deň, nezabudnite na obrúčky. Hoci ešte nie ste svoji, mať ich na detailných záberoch sa určite oplatí. A skvelé zábery detailov môžu vzniknúť kdekoľvek a kedykoľvek.

svadobne_obrucky

  1. Svadobná kytica a pierko na svadobných fotkách

Nezabúdajte ani na kvetinové ozdoby nevesty a ženícha. Svadobná kytica je doplnok, bez ktorého by sa nevesta nemala pohnúť nikam až do polnoci, bez ohľadu na to, či je hádzanie kytice v pláne hneď po sobáši alebo neskôr. Náhradná svadobná kytica, navlas rovnaká ako tá pôvodná, prípustná v menšej veľkosti, sa zíde nielen, keď majiteľkou tej originálnej bude už iná vydajachtivá slečna, ale napríklad aj na svadobné fotenie v 36 stupňových horúčavách, kedy to nie všetky kvietky zvládnu s nadhľadom.

  1. Svadobný dáždnik alebo slnečník

Predstavuje okrem estetického aj vysoko praktický doplnok nielen pre nevestu. A zíde sa v každom ročnom období aj počasí. Mať spálený nos či plecia práve vo svadobný deň predsa nie je nič príjemné.

svadobne_rekvizity_junebugweddings.com
Zdroj obrázku: www.junebugweddings.com

Čítajte aj: Svadobný dáždnik ako nevyhnutný doplnok

 

  1. Náhradné topánky na svadobné fotenie v prírode

Objavovať zákutia lesa, kúpeľných rybníkov či kopcov s panoramatickým výhľadom na zámok v tých pravých svadobných lodičkách či sandálikoch nie je práve ten najlepší nápad. Navyše v niekoľkohodinovom pózovaní v ťažkých šatách to dokáže byť viac ako únavné, nehovoriac, že deň ešte zďaleka nekončí, ale len začína. Pribaľte si črievičky do koča aj do voza a doprajte vašim nohám svadobné fotenie v pohodlí. Do rána toho ešte musia zvládnuť viac ako dosť.

svadobne_fotenie_oleg-rybin.livejournal.com
Zdroj obrázku: www.oleg-rybin.livejournal.com

Náhradné topánky na fotenie využijete aj počas daždivých dní, kedy vám pomôžu uchrániť tie pravé svadobné, v ktorých chcete zažiariť vo výnimočnej chvíli na sobáši. A detaily črievičiek a odhalených špičiek predsa môžete nafotiť aj v lepšom ako zablatenom teréne :-).

 

A s výpočtom nekončíme. Ďalšia pätica už čoskoro.

10 tipov, čo si zobrať na svadobné fotenie? – časť 2.

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.