saty pre druzicku modre s kvetmi bonprix

Kým naposledy sme s Bonprix obliekali družičku, tentokrát sme si posvietili na svadobných hostí, lebo aj pre nich je svadba slávnostnou udalosťou, na ktorej sa chcú nielen zabaviť, ale aj vyzerať, a teda cítiť dobre. Koniec koncov, to my, ženy, chceme vždy :o). Pokiaľ teda máte zmysel pre detail, no zároveň nechcete príliš vyčnievať z davu a zatieniť nevestu, lebo to sa na svadbe naozaj nehodí, našli sme niečo aj pre vás. A samozrejme sme to dôkladne vyskúšali :o), aby ste nekupovali mačku vo vreci a boli spokojné na prvý krát.

Ako našej Ivke sadli šaty s potlačou kvetiniek a motýlikov? Presne takto:

saty s potlacou Bonprix

Letné šaty s potlačou na svadbu i letnú párty

Nenápadný strih ozvláštnený nápadným vzorom odláka pozornosť od (ne)želaných partií, zato ju priláka svojím prevedením, ktorému naozaj nie je čo vyčítať. Krásna potlač ružových kvetov a belasých motýľov na tmavomodrom podklade z vás spraví priam éterickú bytosť ako to bolo aj v Ivkinom prípade. Lodičkový výstrih, motýlikové rukávy a primeraná dĺžka nad kolená je presne to, čo na horúcu letnú svadobnú párty potrebujete. Mierne chladivý padavý materiál a voľnejší strih bez priliehania na telo, zato umožňujúci voľnosť pohybu v akomkoľvek smere :o) Ivka ocenila v tropickom svadobnom dni viac ako kedykoľvek predtým. Veď aj hostia sa potrebujú cítiť príjemne, aby sa mohli zabaviť naplno.

saty pre druzicku modre s kvetmi bonprix

Cyklaménový lem na dolnom okraji sukne si priam žiadal niečo ružové ako kabelku, topánky alebo bolerko či štólu, keď sa večer ochladí. Šaty s potlačou sme doplnili aj o jemné náušnice a náramok v podobnom prevedení. Viac im už naozaj nebolo treba. Takto zladená sa naša Ivka vydala do svadobného dňa, ktorý strávila, ako mi prezradila, viac ako pohodovo a príjemne a to aj vďaka skvelému looku a pocitu v týchto letných šatách.

letne saty s potlacou kvetin bonprix

Autor foto: Erika Kollárová pre Družička.sk . Ďakujeme :o)