stylova_kapela_na_svadbu

Obávate sa prvého tanca? Jednoducho ho nahraďte niečím iným a nerobte si zbytočné vrásky. Pokiaľ patríte k párom, ktorým nerobí dobre žiara reflektorov alebo vystupovanie pred publikom, navyše pokiaľ ide o príliš blízke publikum priateľov a rodinných príslušníkov, ktoré vo vás vyvoláva ešte väčšie obavy zo zlyhania, vyskúšajte namiesto prvého svadobného tanca niektorú z nasledovných alternatív. Týmito aktivitami môžete bez obáv nahradiť prvý tanec bez toho, aby si niekto všimol, že niečo v programe chýba.

1. Prípitok a spoločný tanec hostí

Keď vás ohlásia ako mladomanželský pár, zahovorte to :-). Vyzvite hostí k pozdvihnutiu pohárov a pripitie na váš spoločný život. Potom požiadajte DJa o vhodný song a pozvite všetkých hostí, aby sa k vám na parkete pripojili, aby ste spoločne rozbehli svadobnú zábavu. Bude to pôsobiť zdvorilo, nenápadne a nikomu ani nenapadne, že sa chcete z niečoho vyzúvať :-).

spolocny_tanec_hosti
Zdroj obrázku: www.belovedbridal.co.uk

2. Organizovaný spoločný mladomanželský tanec

Zbavte sa tlaku na vás dvoch a skoordinujte tanec všetkých zúčastnených hostí alebo len jednoducho pustite nejakú smiešnu hudbu a nechajte to na spontánne pohybové schopnosti každého účastníka J. Určite si na to radi spomenú aj po rokoch.

3. Špeciálna interpretácia svadobného songu

Pokiaľ máte na svadbe kapelu, požiadajte ju o váš obľúbený song v ich špeci prevedení a užite si spoločne ich vystúpenie na vašom tanečnom poste. Vy sa môžete len pohupovať v tónoch hudby a nepozorovane pozorovať dianie z kraja pódia. Pokiaľ kapelu nehostíte, požiadajte talentovaného hosťa o vystúpenie, DJa o zaujímavé podanie alebo detičky o pomoc s vaším sólom. Toto bude mať zaručene úspech.

stylova_kapela_na_svadbu
Zdroj obrázku: www.mrpweddings.com

4. Zabezpečte si krovie na mladomanželský tanec

Či už profi alebo z obecenstva, dôležité je, aby odviedlo pozornosť od vašich neposlušných nôh či rytmov. Profesionálna tanečná choreografia v prevedení celého zoskupenia skvelých tanečníkov s nevestou a ženíchom v strede vyznie úžasne, nech by už vaše prevedenie uprostred bolo akékoľvek.

5. Preneste pozornosť prvého tanca na tanec rodičovský

Ak má za vaším sólom nasledovať tanec s rodičmi, skráťte to :-) a bez zbytočného zdržiavania prejdite priamo k nemu. Či už prenecháte parket len im alebo sa budete hmýriť niekde medzi nimi, nedostatky určite zakamuflujete dostatočne a aj nálada na parkete bude o čosi uvoľnenejšia. Navyše rodičia budú tiež iniciatívne pozývať aj ďalších hostí, takže priebeh tohto (ne)sóla bude mať zaručene rýchly spád.

rodicovsky_tanec
Zdroj obrázku: www.cadenceandeli.com

A s výpočtom sme zďaleka neskončili.

10 tipov ako nahradiť prvý tanec – Časť 2.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.