tmavomodre-saty-s-bielymi-kvetmi

Leto je obdobím, kedy si užívame akosi viac ako inokedy a to nielen outfity, hoci aj tie. Aby sme si však mohli užívať naplno a aj neskôr, potrebujeme sa cítiť pohodlne, čo  umožňujú práve komfortné šaty a iné kúsky. Ako teda prežiť tropické leto a cítiť sa dobre v každej situácii a akomkoľvek rozpoložení? Zalovili sme v regáloch Bu-butik.sk a vylovili tieto zaujímavé tipy do dámskeho šatníka, ktorými určite nie sú len ležérne šaty na leto, ale aj iné. Inšpirujte sa s nami a užívajte leto v pohodlí.

Jemné kvetinkové šaty nielen na leto

tmavomodre-saty-s-bielymi-kvetmi

Námorníčky nemusia byť len pásikavé. Ak vám z tohto štýlu viac imponuje farebnosť, kľudne siahnite aj po inom ako čiarkovanom vzore. Tmavomodré šaty s bielymi kvetmi sú rovnako efektným variantom na letné promenádovanie. Navyše, v našich končinách nimi môžete začať jar a ukončiť jeseň, čím vám ich predĺžená trvácnosť usporí čas aj prostriedky. Ak teda patríte medzi tie prakticky šetrnejšie nenákupné maniačky. Rovnako ležérny jednoduchý strih z príjemného padavo-elastického materiálu slušivej dĺžky po kolená si priam žiada, aby ste ho nosili kedykoľvek a kamkoľvek. Doplnené o tak akurát zvodný dekolt, praktické trojštvrťové rukávy, skrytý opasok a nenápadné vrecká sú tieto šaty nielen sexy, ale i skvele praktické. Či si  k nim obujete lodičky na podpätku, nízke pohodlné sandále alebo letné žabky, pri správnych kombináciách budete vždy neprehliadnuteľná. Stačí len mať ich v skrini a vychutnávať si leto naplno.

Zahaľte sa do pohodlnej letnej košele

Pre milovníčky nohavíc v rôznych dĺžkach, šírkach a ostatných prevedeniach sme našli tieto skvelé košele, ktoré môžete nosiť na viacero spôsobov. Vďaka svojmu širokému strihu s opaskom zakryjú pár neželaných kíl (ktoré ste ešte nestihli vypotiť, nakoľko leto prišlo dosť neskoro a vy ho žiaľ trávite v klimatizovanej kancelárii) a hravo si poradia i s (po)tehotenským či inak nafúknutým bruškom.

damska-dlha-kosela-vzorovana

Ďalším bonusom sú vyhŕňacie rukávy na gombičky, ktoré poslúžia rovnako dobre v chladnejšom ráne či po daždi ako i počas tropického dňa. Stačí ich jednoducho upraviť na správnu dĺžku. Nenápadný opasok z tejto dlhej dámskej košele nerobí neforemné vrece, práve naopak, pomáha jej vytvarovať peknú siluetu, o čo nám všetkým ide. A dĺžka nad kolená umožňuje ďalšiu variáciu navyše – keď raz za čas dostanete chuť na šaty, jednoducho zhodíte nohavice a idete ďalej. Vyberať môžete z tropických kvetinových vzorov v rôznych farbách, aby ste do leta i do košele zapadli v plnej miere.

2 v 1 alebo letný overal na každú príležitosť

V poslednom období sa to overalmi len tak hemží a áno, aj nám učarovali. Veď prečo nie, keď sú praktické, pohodlné a navyše trendy. A pri tom všetkom dokážu uchovať ženskosť, ktorú podčiarknu aj na vás, ak stavíte na ten správny kúsok.

Damsky-elegantny-overal-malina

Rafinovanosť ukrytá v nenápadných detailoch je príznačná pre tento dámsky elegantný overal. Spredu úplne diskrétny komplet s krátkym tričkom s lodičkovým výstrihom a štíhlymi nohavicami ozvláštňuje len bočný mašľový opasok a práve ten ho robí zaujímavým na prvý pohľad, ktorý v zadnej časti spočinie na rozparku na chrbte siahajúcom po pás. Vybrať si z toľkých farebných možností koľko ponúka, je mierne náročné, no keď sa vám to podarí, využijete ho na maximum – na letnú svadbu, garden party či inú slávnosť, všade budete neodolateľná. Tento neskutočne štýlový kúsok vám zároveň poskytne potrebné pohodlie nielen vďaka svojmu vetraciemu strihu :o), ale i príjemne ľahkému padavému materiálu.