jesenne_kytice_pre_druzicky

Téma svadby – Babie leto. Idylka slnečných lúčov presvitajúcich cez sfarbené lístie odrážajúcich sa na rozprávkových šatách nevesty vyzerá ako krásna predstava ideálneho svadobného počasia nielen pre nezabudnuteľné svadobné fotografie, ale aj celý svadobný deň. A hoci je jesenné počasie viac ako vrtkavé, ideály si môžete stanoviť aspoň ako svadobnú tému, v ktorej duchu sa bude niesť vaša oslava. Ak aj počasie nevyjde, pozitívna výzdoba, lahodné menu a skvelá atmosféra ho určite predčia :o). Ako na to, aby bola vaša svadba Babieho leta dokonalá?

5 tipov na svadbu Babieho leta

  1. Slnečné farby pre svadbu Babieho leta

Babie leto sa spája predovšetkým s teplými slnečnými lúčmi, ktoré môžete podporiť či v prípade neideálneho počasia nahradiť žiarivými slnečnými farbami, ktoré celú svadobnú atmosféru zohrejú hneď od začiatku. Ak váhate, či sú výrazná žltá, oranžová či vínovo-červená na svadbu vhodné, pozrite sa do prírody, ktorá vám obzvlášť na jeseň tento výber bez váhania potvrdí.

tekvicova_vyzdoba
Zdroj obrázku: www.countrybouquetsfloral.com

 Bude vás zaujímať: Farebná jesenná svadba

  1. Pavučinkové čipky na jesennú svadbu

Nemusíte sa desiť pavúkov, pavučinky Babieho leta nahradia jemné čipky na šatách či doplnkoch nevesty – napr. na závoji, rukavičkách, slnečníku, kabelke, ale tiež na družičkách alebo v kvetinovej výzdobe. Jemná a jednoduchá čipka na rúčke svadobnej kytice, sviečkach, aranžmánoch či dokonca na svadobnej torte vám pripomenie povrázky vznášajúce sa v povetrí a celú svadobnú výzdobu zjemní.

cipkovana_vyzdoba_babie_leto
Zdroj obrázku: www.white-bride.com
jesenna_svadba_cipkovane_vyzdoby
Zdroj obrázku: www.etsy.com
svadobna_cipka
Zdroj obrázku: www.casareumbarato.co.br

Čítajte aj: Jesenné svadobné dekorácie

  1. Žiarivá kytica pre jesennú nevestu

Svadobná kytica nemusí byť vždy len snehobiela či pastelovo ružová. Ak si chcete leto priblížiť viac, no zároveň zapasovať do aktuálnej sezóny, žiarivé farby jesene na práve kvitnúcich chryzantémach, dáliách, vresoch či iných kvetinkách charakteristických pre toto obdobie vám dodajú farbu aj šmrnc.

jesenne_kytice_pre_druzicky
Zdroj obrázku: www.brocadenashwille.com

Inšpirujte sa aj: Jesenné svadobné kytice

  1. Svadobné menu Babieho leta

Nakoľko jeseň je čas dozrievania úrody, svadobné menu má práve na jeseň k dispozícii neprebernú paletu možností pre inšpiráciu. A nakoľko Babie leto nie je taká pravá jeseň, ktorá vyžaduje zahrievanie zvnútra prostredníctvom ťažších jedál, modernejšie, ľahšie i zdravšie možnosti budú mať v príjemnom slnečnom počasí zaručene úspech. Čo tak vyskúšať tekvicové, gaštanové či hubové variácie, bobuľové či vínové špeciality. Nechajte si poradiť skúsenými kuchármi a vychutnajte si Babie leto aj na tanieri či v pohári :o).

tekvicove_svadobne_menu
Zdroj obrázku: www.weddingsevens.com

Zaujímavé tipy: Sezónne nápoje pre vašu jesennú svadbu

  1. Jesenné svadobné sladkosti a dezerty

Sladké k svadbe bezpodmienečne patrí, o tom niet pochýb. A sladkosti Babieho leta či včasnej jesene odeté v spoločenskom šate určite potešia malých aj veľkých labužníkov. A ladenie opäť vychádza z aktuálne dozrievajúcich možností – od jablkových, hruškových či slivkových koláčov a štrúdlí, cez hroznové dezerty až po gaštanové poháre či tekvicové cup cakes…To všetko sa dá zapracovať hladko, osviežujúco a navyše veľmi atraktívne do sladkého svadobného bufetu.

jesenna_svadba_sladky_bufet
Zdroj obrázku: www.creatiffa.com