saty_s_vreckami_velkym_golierom

V koncoročnom období zvykne byť počasie menej ako vľúdne pozitívne, čo však neznamená, že jeho nálady či výkyvy musíme kopírovať i my či náš šatník. Keďže rozhodnutie je vždy na nás, ja som za spestrenie šatníka i v hmlistom novembri. A hoci nemusí byť práve pestrofarebné (hoci môže :o)), strihovo a materiálovo sa môžete vyšantiť. Aké šaty do práce zvoliť, aby ste boli chic za každého počasia? Bu-butik má novinky, z ktorých si isto vyberiete. Teda, mne sa to opäť raz podarilo :o). Tentokrát som stavila na rolákové variácie, ktoré sú stvorené presne na zimné obdobie.

Rolákové dámske šaty na zimu

Elegantné šaty do práce s ohrnutým golierom

saty_s_ohrnutym_golierom

Ak ste si zvykli na strihovo nadčasovú jednoduchosť z Bu-butik-u, na svoje si prídete aj pri týchto šatách. Základný puzdrový strih je pre lepšie sadnutie vylepšený záševkami na páse a prsiach a pre jednoduchšie obliekanie nenápadne ukrytým zipsom na zadnom diely. Lodičkový výstrih lemovaný neveľkým tunelovým golierom, ¾-ové rukávy a dĺžka nad kolená dopĺňajú základnú siluetu vylepšenú príjemným teplým materiálom s 5 %-ným elastanom pre pohodlné nosenie. Jemný pepitavý sivo melírovaný vzor i čierna klasika na šatách s ohrnutým golierom znesú akékoľvek doplnky – jemnejšie do práce i výraznejšie po nej. Trendy čižmy nad kolená vylepšia už aj tak dokonalý look. Či si ich oblečiete na pracovné stretnutie, rande, kávu s priateľkami alebo do kina, vždy vás zahrejú a nikdy nesklamú.

Šaty s vreckami a veľkým golierom

saty_s_vreckami_velkym_golierom

Tento trendy kúsok stavil na zaujímavý jeansový vzor v tieňovanej sivej. Opäť maximalistická jednoduchosť strihu zvýraznená len rovnako maxi golierom skvele dopĺňa výraznejší vzor. Ideálna dĺžka mierne nad kolená, dlhý rukáv a bočný skrytý zips sú rovnako praktické ako vrecká a veľký golier, do ktorého sa môžete zababušiť podľa aktuálnej nálady. Či vám bude len tak ležérne ležať na hrudi, hriať hrk, plecia, alebo ho využijete ako kapucňu v novembrovom nečase, je len na vás. On sa poteší za každých okolností, počas ktorých vám bude môcť efektívne poslúžiť. Šaty s vreckami a veľkým golierom sú navyše ušité z príjemne hrejivého materiálu s prímesou elastanu, takže nielen zahrejú, ale sa i prispôsobia vašim krivkám i pohybom. S dlhým či kratším kardigánom, bolérom, svetríkom, ale i jednoduchým sakom, skamarátia sa aj s každým ďalším hrejivým doplnkom.

Športové šaty s rolákom

sportove_saty_s_rolakom_namornicke

Ak máte rady leto, nemusíte naň čakať ¾ roka :o). Námornícke modro-biele pásikavé šaty si môžete dopriať aj v chladnejšom období. Možno práve tieto s ¾-ovým rukávom a rolákom vám dokážu vykúzliť nielen letný look, ale i pozitívnu náladu za akéhokoľvek počasia. Jednoduchý strih a jemný materiál okrem trendy pásikov dopĺňajú ležérne vrecká, šnúrka v páse a široký rolák na stiahnutie. Práve tieto detaily robia zo šiat s rolákom pohodlný kúsok na každý deň vhodný na (mimo)pracovné aktivity. Či ich skombinujete s nízkymi členkovými čižmičkami alebo nadkolennými mušketierkami, krátkym kardigánom alebo jednoduchým sakom v správnych farbách, vždy budete neprehliadnuteľná. Vďaka svojmu vzoru si už ďalšie doplnky nežiadajú, postačí skutočne už len váš úsmev a pozitívnu letnú energiu v nich budete šíriť bez kompromisov.