geometria_vo_vyzdobe

Každé obdobie aj každá oslava podliehajú trendom a pri veľkých oslavách typu Vianoce či svadba je to ešte o dosť zreteľnejšie. Ak máte v pláne spojiť tieto 2 sviatky do jedného, a teda plánujete vianočnú svadbu, tento rok je trendovo sofistikovaný a praktický zároveň. Ponúka totiž rovnaké farebné škály i štýly pre oba sviatky, takže pri troche šikovnosti môžete s jednou výzdobou spraviť viac divov :o). A keď viac ako o farby ide o štýl, v rámci ktorého má aj každá farba svoje miesto, je vhodné zamerať sa na detaily. Lebo svadba je predsa o nich, rovnako ako Vianoce. A aké sú vlastne aktuálne farebné trendy pre Vianoce aj svadbu?

cistobiela_zimna_svadba_1
Zdroj obrázku: www.lefrufrublog.blobspot.com

Trendy zimná výzdoba nielen na Vianoce

Snehobiela vianočná svadba

Biela a zima patria k sebe rovnako neodmysliteľne ako biela a svadba. Jednoduchá logika, ktorá však nemá málo fantázie, len čerpá z prirodzenosti. A také veci sú predsa najkrajšie. Ak teda neviete, alebo naopak, presne viete, aká by vaša vianočná svadba mala byť, nie je nič jednoduchšie. Čisto svieža, jemne nevinná a zimne svadobná sú tie pravé prívlastky, ktorými zaručene nič nepokazíte. Práve naopak, dodáte jej aj nadčasovú eleganciu, ktorú si vychutnáte na svadobných fotkách i po rokoch. Bez ohľadu na to, či bude počasie prajne zasnežené alebo aj nie.

cistobiela_zimna_svadba_2
Zdroj obrázku: www.lefrufrublog.blobspot.com

Nostalgicky štýlová vianočná svadba

Ak vo vás Vianoce vyvolávajú určitý druh nostalgie či spomienok na detstvo, vôbec sa ich nemusíte vzdávať. Prečo aj. Veď aj svadba je oslavou lásky a tá má byť aj hravá a občas aj trošku infantilná. Čipka, postavičky, zvieratká či iné detaily zakomponované do svadobnej výzdoby, torty, tlačovín alebo na samotnom vianočnom stromčeku pri krbe (ak máte to šťastie na skvelú sálu s doplnkami tohto typu), ktorý pomôže dotvoriť celkovú atmosféru, dodajú celej miestnosti ten správny sviatočný šmrnc.

zimna_svadobna_torta
Zdroj obrázku: www.100layercake.com

 

nostalgick_vianocna_svadba
Zdroj obrázku: www.elegantweddinginvites.com

Farebne okrem bielej môžete siahnuť aj po zlatej a striebornej, ak túžite po troške farby, fialové odtiene levanduľovej a černicovej privejú ten správny nádych spomienkovej atmosféry.

Čítajte aj: 10 tipov ako zakomponovať sviatky do vianočnej svadby

Rustikálne prírodná svadba na Vianoce

Rustikálne svadby sú tu už niekoľko sezón a tento trend je rovnako aktuálny aj pre vianočné sviatky. Veď čo viac ako spätosť s prírodou by mala dominovať stromčekovým oslavám? Siahnuť namiesto kvetov po vetvičkách, stromčekoch, šiškách, sušenom ovocí, imele alebo dokonca ľadovej námraze vám umožní vyčarovať nádherne nenútenú atmosféru. Ideálny štýl pre kreatívne nevesty, ktoré sa chystajú čo to si vyrobiť aj svoj- či družičkovo-pomocne :o). Pri rustikálnom prírodnom štýle nezabúdajte ani na adekvátne textúry – jemné, mäkké, huňaté, alebo naopak jutovo drsnejšie a zemitú farebnosť zjemnenú napríklad pieskovou či aktuálnou púdrovo-ružovou.

prirodna_rustikalna_svadba_vianocna
Zdroj obrázku: www.elegantweddinginvites.com

 

prirodna_rustikalna_svadba_vianocna
Zdroj obrázku: www.elegantweddinginvites.com

Bude vás zaujímať: Ako zo zimnej svadby vyťažiť maximum? – Časť 1.

Moderne geometrická zimná svadba

Pokiaľ vám nostalgia či naturálny štýl nič nehovoria a radšej pozeráte do modernej budúcnosti, inšpirovať sa môžete aj geometriou. Naposledy sme tu mali geometrické torty, ktoré sú tiež súčasťou svadobnej výzdoby a rovnako úspešne sa dokážu asimilovať aj do vianočnej. Geometrické tvary, uhly, ostré línie podporené bielym leskom skombinovaným s odleskami medenej, zlatej, striebornej či rubínovo-červenej vyznejú skutočne futuristicky. A vaša vianočná svadba zaručene vyvolá vow efekt s dlhodobým dosahom.

moderna_geometricka_vyzdoba
Zdroj obrázku: www.intertwinedevents.com

 

geometria_vo_vyzdobe
Zdroj obrázku: www.ruffledblog.com

Pokiaľ si v uvedených farbách a štýloch chcete vyzdobiť Vianoce, bez ohľadu na to, či máte svadbu na obzore alebo dávno za ním :o), pokojne tak môžete urobiť. Stále budete in viac ako kedykoľvek predtým.

Aký štýl vás oslovil? Alebo plánujete vianočnú svadbu či samotné Vianoce v úplne inom? Podeľte sa s nami v KOMENTÁROCH.

Do zdobenia priatelia :o)