Svadba_v_rime_fontanaDT

Zásnuby boli rozprávkové a v rovnakom duchu by mala pokračovať aj vaša svadba? Alebo skôr hľadáte nejaké netradičné miesto? A čo svadba v zahraničí? Čo tak svadba priamo v Ríme?

Svadba_Rim_LM3
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Aká svadba v Ríme?

Pokiaľ uvažujete nad cirkevným sobášom, Rím je ideálnym miestom na spečatenie vašej lásky v jednom z početných úžasných kostolov tejto meky kresťanstva. Je ich tu viac ako dosť, priamo v centre mesta, takže útrobami chrámov sa môžete brodiť od rána do večera. Aby ste sa v tom všetkom nestratili, vybrali sme pre vás kostoly v Ríme s vhodnou polohou, ktorá vám ušetrí čas na ďaleké presuny a pritom vás neoberie o krásu, ktorú by ste mali pocítiť.

Svadba_v_Rime _ kostol
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Ak uprednostňujete civilný obrad, Rím je natoľko rôznorodý, že aj vám má čo ponúknuť. Historický Kapitol, skonsakrovaný kostolík, záhrady a parky, či iné rôznorodé zákutia, v ktorých o romantiku nie je núdza.

Ak by vás mesto samo o sebe neoslovilo, blízke okolie ponúka množstvo zaujímavých lokalít. Či ide o majestátne hrady, kamenné mestečká či romantické komplexy uprostred rozsiahlej pohody, Rím a jeho okolie sa vždy dokážu vynájsť. Pre akékoľvek miesto sobáša sa rozhodnete, vaša svadba v Ríme bude jedinečná.

Neodmysliteľnou výhodou svadby v Ríme je skutočnosť, že ide o právne platný sobáš, ktorý na Slovensku stačí zaregistrovať. Žiadne iné obrady absolvovať nepotrebujete. Takže pokiaľ sa stále obávate, čo všetko to obnáša, nemusíte. Svadba v Ríme je jednoduchá záležitosť,  pokiaľ viete, ako na to.

Svadba_v_rime_spanielske_schody
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Svadba v Ríme s atmosférou

Taliani sú známi bonviváni a čo sa svadby týka, vedia to dať príznačne najavo. Snáď nikde inde nezažijete takú okázalú radosť cudzích ľudí z vášho veľkého dňa ako v Taliansku. S vašou svadbou v Ríme sa zákonite bude niesť aj talianska svadobná atmosféra pozostávajúca z pokrikov typu: Nech žije nevesta! Blahoželáme! Všetci sa budú chcieť s vami fotiť, fotiť si vás a gratulantov budete stretávať na každom kroku. Svadba v Ríme vám dá pocítiť atmosféru červeného koberca  a hviezdneho páru :) a uprostred niekoľkomiliónového veľkomesta sa budete cítiť ako skutočná princezná. V Ríme zažijete neopakovateľné chvíle, na aké sa nezabúda. Necháte sa zlákať aj vy?

Svadba_v_rime_fontanaDT
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Ak vás svadba v Ríme oslovila, je najvyšší čas začať s jej plánovaním. Tak neváhajte, píšte a dovidenia v Ríme. :)