Saty z kvetov - Svadobna vystava TMM

Trenčianske výstavisko Expo Center a.s. hostilo posledný víkend (23. – 24.03.2018) 2. ročník výstavy Trenčín mesto módy pod taktovkou organizátorky a riaditeľky podujatia pani Jany Jankovičovej. Na výstavisku sa okrem časti Beauty Forum predstavili aj svadobní dodávatelia, ktorých malou súčasťou bola aj Družička.sk :o). Čo sa dialo, ako to vyzeralo a čo nás zaujalo, vám prinášame v stručnom prehľade.

Saty z kvetov - Svadobna vystava TMM

Úžasné výzdoby zo Siedmeho neba vyzerali naozaj nebíčkovo zasnene :o), hoci okolo modrej zďaleka nechodili. Tieto kočky to zaručene s kvetinkami vedia a rady vyzdobia aj vašu svadbu.

 

v siedmom nebi na vystave TMM 2018

Svadobna vyzdoba zlata pudrova - V siedmom nebi

A mali aj biele svadobné holubice.

Biele svadobne holubice - TMM 2018

Netradičné, dizajnové a hlavne na mieru boli svadobné šaty z dielne šikovnej návrhárky a realizátorky značky Yoora  vhodné aj na svadbu v Ríme :o).

svadobne_saty_yoora_sk

 

svadobne_saty_yoorastudio_tmm

Aj svadby v Ríme sa opäť prezentovali. A pokiaľ tú svoju máte už naplánovanú, ešte stále môžete v Ríme oslavovať jej výročie. A to ktorékoľvek, nakoľko Rím sa oplatí vidieť nielen raz.

svadba_v_rime_na_tmm2018

Obrúčky SM Gold, ktoré čoskoro budú šité aj na naše rímske miery :o) mali opäť svoj stan v našej tesnej blízkosti.

Veterán na svadbu pre princeznú sa vynímal v hale 4. A rovnako ak nie lepšie môže vynikať aj na vašej svadbe.

svadobne_auto_historicke

veteran_na_svadbu_tmm

Slávnostne vyzdobený biely svadobný koč pred halou stačilo už len zapriahnuť.

koč na svadbu

A milé boli aj darčeky pre hostí v podobe dizajnových cukríkov Tiffany s jedlou potlačou nabalené v štýlových krabičkách.

svadobne_cukriky_pre_hosti_tiffany_candies

V hlavnom pavilóne bol bohatý program, v rámci ktorého sa predstavila šikovná harfistka Mária Kmeťková, s ktorou máme aj osobné, len skvelé skúsenosti, na klavíri sprevádzal svadobný pianista Peter Zbranek a módne prehliadky svadobných salónov sa  striedali jedna za druhou. Vyberať naozaj bolo z čoho.

A na pódiu tak trošku zažiarila aj Družička :o)

druzicka_na_trencin_mesto_mody_2018

Pokiaľ ste to tentokrát nestihli, sledujte nás naďalej, lebo Trenčín mesto módy sa isto bude opakovať. A ak ste sa zúčastnili, dajte nám vedieť v Komentároch. Budeme sa tešiť.