Veľtrh hotel Bratislava

ideálne miesto na svadobné prípravy bez stresu

Zásnubný prsteň sa na vašom prstenníku vyníma už nejaký ten piatok a vy spolu s partnerom začínate uvažovať o organizácii najkrajšieho dňa svojho života. Najskôr sa s partnerom zosynchronizujte a nájdite si vhodný termín na túto dôležitú životnú udalosť. Následne by ste si mali odpovedať na otázku, či chcete skôr menšiu alebo veľkú svadbu a podľa toho aj vyberať vhodnú lokalitu. Aký štýl svadby by sa vám páčil viac? Klasická v reštaurácii, romantická na zámku alebo skôr neštandardná na lúke pod hviezdnou oblohou? Keď si ujasníte základné atribúty a skĺbite vaše sny s reálnymi možnosťami, môžete pokračovať v ďalšom plánovaní.

Veľtrh hotel Bratislava

Vyberte si svadobné šaty, v ktorých sa stanete očarujúcou nevestou. Partnerovi nechajte ušiť oblek na mieru. V reštaurácii si dohodnite úžasné svadobné menu, ktoré podráždi chuťové poháriky vašich hostí. Nič nenechajte na náhodu a pozvánku na svadbu pošlite v dostatočnom predstihu každému, kto pre vás niečo znamená a chcete ho mať v tento krásny deň pri sebe. Vyberte si svadobné obrúčky, kľudne každý v inom farebnom prevedení. Nezabudnite na svadobné doplnky ako náhrdelník, náušnice, korunka, či závoj, ktoré vás nádherne dozdobia. Vyberte si zábavu v štýle ktorý vám vyhovuje. Doriešte si odpovede na otázky typu „Ako a čím ozdobiť svadobnú sálu, svadobné auto a obradnú miestnosť?“ A v neposlednom rade myslite na dokumentáciu celého dňa D, aby sa vaše spomienky uchovali čo najdlhšie.

A potom si môžete ísť užívať na svadobnú cestu a snívať o spoločnom živote spolu s vašou láskou. :o)

Je toho veľa, na čo všetko treba pred svadbou myslieť, však? Svadobný veľtrh je preto ideálnym štartom pre každého, kto sa rozhodol vstúpiť do stavu manželského. Okrem toho, že na jednom mieste nájdete kopec inšpirácií a kvalitných dodávateľov, veľa služieb a tovaru si tu viete objednať a nakúpiť s výraznými zľavami. Čaká na vás aj zaujímavá tombola. :o)

Neváhajte teda a navštívte 9. ročník jarného Svadobného veľtrhu v Bratislave, ktorý sa bude konať

v nedeľu 15.4. 2018
v kongresových priestoroch Hotela Bratislava
v čase od 10:00 do 17:00

Viac informácií nájdete na www.svadobnyveltrh.sk alebo na www.facebook.com/svadobnyveltrh.

Organizátor veľtrhu: Štúdio Škerák