farebne_topanky_na_svadbu_weddingplanner.co.uk
svadobne_lodicky_uk.monsoon.co.uk
Zdroj obrázku: www.uk.monsoon.co.uk

Svadobné šaty vám už visia v šatníku alebo v salóne :-) , doplnky ste doladili priamo pri ich výbere, ešte zostáva nájsť vysnívané popoluškovské črievičky a môžete sa vydávať. Ak ste si svadobné topánky nechali na záver, nenechávajte ich aspoň na poslednú chvíľu. Ich výber je totiž minimálne tak náročný ako v prípade svadobných šiat či iných doplnkov. Ak nie ešte náročnejší.

 

Na čo sa zamerať, keď vyberáme svadobné topánky

 

Materiál pre svadobné topánky

Kožené, koženkové, plátené, čipkované, perličkové…akékoľvek topánky pre nevestu či družičku zvolíte, zvážte pri jeho výbere nielen miesto, možné počasie, ale aj výdrž a pohodlie pri nosení. Aby vás koráliky neošúchali, čipky sa neroztrhli a umelá koža nedotlačila na najbolestivejších miestach.

 

Vhodný tvar pre svadobné topánky

Štýlovo a materiálovo sa niektoré topánky robia len v určitých ladiacich tvaroch. Ak však práve tento tvar nezodpovedá vášmu vysokému priehlavku, veľkému palcu či tvarovaniu chodidla, nesiľte to. Určite nemá význam nasilu tlačiť širokú nohu do špicatej špičky, v ktorej vám zostane niekoľko cm k „dobru“ vhodných tak akurát na potkýnanie. Ak je vaša noha uspôsobená na okrúhle špičky, ktoré práve teraz nie sú v móde, aj tak stavte skôr na pohodlie a zalovte v nesvadobných prípade inofarebných ponukách topánok. Nielen vaše nohy sa vám poďakujú.

 

zapinacie_svadobne_sandaliky_weddingideasmag.com
Zdroj obrázku: www.weddingideasmag.com

 

Päta – špička na črievičkách

Svadba je vysoko spoločenská udalosť, na ktorej by podľa prísnej etikety nezakryté prsty spod šiat vykúkať nemali. Ani neveste, ani družičkám, ani svadobným mamám. S prihliadnutím na miesto a štýl svadby, napríklad letná svadba v záhrade, vintage svadba vo vidieckej usadlosti či svadba na pláži, si však takéto drobnosti akceptovateľné. Preto ak snívate o svadobných sandálikoch, nezúfajte. Ak chcete predsa len zachovať spoločenské ….zakrytá špička a otvorená päta problém vyriešia. Spoločenské topánky s otvorenou pätou a zapínaním na členku sú dokonca optimálnym riešením pre celonočnú zábavu, nakoľko vás na päte neošúchajú a neotlačia toľko, čo klasické lodičky.

 

Svadobné topánky na zapínanie

Ak riešite problém záhadných veľkostných čísel či vyzúvania lodičiek, spomínané zapínanie to porieši. Navyše sa nemusíte obávať, že topánky v niektorom bujarom tanečnom kole stratíte :-) .

 

farebne_topanky_na_svadbu_weddingplanner.co.uk
Zdroj obrázku: www.weddingplanner.co.uk

 

Žiarivo farebné svadobné topánky

Farebne topánky na svadbu prispôsobte šatám. Ak ste nevesta, tak najskôr svadobným, po polnoci popolnočným. To však vôbec neznamená, že musia byť v rovnakej farbe, práve naopak. Ak túžite po malej rebélii, pokojne siahnite po kontrastných svadobných topánkach ladiacich s ostatnými doplnkami, ženíchom či svadobnou výzdobou.

Družičky majú výber široký a rovnako môžu topánky ladiť k svojim šatám, prípadne doplnkom, ako aj k neveste samotnej.

Ako sa vhodne postarať o vysnívané popoluškovské črievičky, aby vám poslúžili nielen do gratulácií po obrade, ale aj po celú svadobnú zábavu, či dokonca aj na svadbu vašej kamarátky, si povieme nabudúce. :)

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.