Družička

Milí priatelia, družičky, nevestičky, ženísi a iní zaintresovaní,

srdečne vás všetkých vítame na našom novom blogu, kde vám budeme prinášať rôzne svadobné, predsvadobné a aj posvadobné informácie. Budeme rozoberať rôzne témy, aktuality či otázky a problémy trápiace družičky, nevestičky, svadobné maminy, ale aj ženíchov a iných zainteresovaných. A či si k nám prídete po radu alebo len po inšpiráciu, budeme sa na vás všetkých tešiť.

Ako človek organizovaný, v niektorých oblastiach možno až príliš:), snažila som sa na úvod pripraviť si nejakú koncepciu či plán, o čom to celé vlastne bude. Ale nakoľko dnešná doba letí rýchlosťou blesku, prišla som na to, že kým nejaký plán pripravím, udeje sa toho toľko, čo by som vám chcela napísať, že zrejme pôjdeme mimo plánu, voľne, ležérne a hlavne aktuálne (čo plány nie vždy umožňujú) a pojmeme to takým kávičkovským štýlom, pri ktorom si vy oddýchnete a zároveň sa niečo dozviete a vôbec vám to nebude brániť v kľude si vychutnať kávu a dezert. Svadba je predsa sladká záležitosť :o).

O každej téme vás budeme informovať v našej facebookovej nástenke, takže ak nebudete mať čas prehrabávať sa v týchto litániách, stačí pozrieť na nástenku a vybrať si tému, ktorá vás zaujíma a hodí sa k vašej momentálnej nálade.

No aby sme dlho nerozprávali o ničom, poďme k veci. Pozývam vás do našej obývačkovej kaviarničky.  Pohodlne sa usaďte, objednajte si kávu a keksík a nechajte sa inšpirovať.

Vaša Družička