Čo naplánovať pre deti na svadbe?

Deti nemusia byť príťaž, práve naopak, v správnom dávkovaní ju dokážu pekne spestriť.  Ak máte vlastné dieťa, určite rozumiete, prečo je vhodné nepodceňovať prípravy na svadbu s účasťou mladších účastníkov. A ak sa na vlastné dieťa pripravujete, bude to pre vás vhodný tréning, ktorý určite zužitkujete pri príprave nielen domácich osláv. :o)

6. Možnosti pre deti

Detské menu, detské stoličky, baby monitory, prebaľovacie pultíky, detské postieľky a iné detské vymoženosti daného miesta určite situácii prospejú.

Deti na svadbe - malý družba

7. Detské svadobné menu

Labužnícke menu nie je zlý výber na svadobnú hostinu pre dospelých. Ak plánujete pozvať na svadbu deti, myslite na to, že ich chute a chúťky sú väčšinou iné. Často nestačí znížiť gramáž na detskú porciu. Radšej sa vopred poraďte s rodičmi alebo stavte na jednoduchosť. Jednoduchým diétnym menu pre deti nič nepokazíte. Dopriať im chutné detské menu bude na nezaplatenie aj pre rodičov, ktorí nebudú musieť riešiť hlad a vyberavosť svojho miláčika pri plných stoloch lahôdok určených žiaľ len pre dospelé žalúdky.

8. Svadobný program aj pre deti

Či už v exteriéri alebo v interiéri, čokoľvek, čo dokáže deti príslušného veku na svadbe zabaviť aspoň na chvíľu, sa počíta. Pripravíte im nejaké historické disciplíny alebo naučíte tancovať Latinu či princeznovské tančeky? Potom na vašu svadbu len tak rýchlo nezabudnú. Ak ich navyše zaradíte do dospeláckeho programu a naordinujete im nejaké povinnosti, samozrejme primerane ich veku, budú sa cítiť dôležité a poctené zároveň.

9. Detský kútik na svadbe

S hračkami určite poteší nielen najmenších. Ani rodičia nezvyknú na oslavy nosiť kopu zábaviek na vypĺňanie času, preto im táto služba zvykne padnúť vhod.

Deti na svadbe - námorník kopie
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

10. Baby sitting na svadbe

Baby sitting na svadbe dnes nie je ničím ojedinelým. Ak si aj vy chcete užiť vašu svadbu s priateľmi, ktorí potvrdili svoju účasť aj s potomstvom, odmeňte sa im malým darčekom v podobe skúsených opatrovateliek. Či už na pár hodín alebo na celú noc, tieto kočky vedia, ako zabaviť drobizg aj väčších juniorov počas sobáša aj večernej zábavy. A pokiaľ je to potrebné a žiaduce, uložia ich aj do postieľky a postrážia, pokiaľ sa rodičia budú zabávať. Pre rodičov na plný úväzok táto služba určite zožne úspech.

Príjemné plánovanie svadby v štýle baby friendly vám želám. :)

Čítajte aj: Deti na svadbe – Časť 1. 

Bude vás zaujímať aj: Prečo pozvať deti na svadbu?