jemne_saty_na_stuzkovu

Trend nahradiť stužkovú výletom do zahraničia nie je ničím novým a prešli si tým už aj skôr narodení. S odstupom času však aj ja vnímam čaro stužkovej stále intenzívnejšie. Čaro výnimočnosti, ktorá sa neopakuje. Výlet do Paríža za zásnubami či na svadobnú cestu alebo len tak s vaším najdrahším si určite vychutnáte viac ako hromadný útek pred stužkovou, ktorá  vám už nedá druhú šancu vyskúšať si ju. Preto si užite čaro každého okamihu, tešte sa z nádherných šiat na stužkovú a cestovanie si nechajte na iné príležitosti.

Profi_banner_dlhy

A keďže jeseň je okrem obdobia gaštanov, šarkanov a husacích hodov aj čas začiatku stužkových slávností, vlna á la šaty na stužkovú  neobišla ani nás, a tak vám prinášame zopár lahôdok pre potešenie :o. Veď práve šaty na stužkovú sú to, čo si pri tejto slávnosti vychutnáme snáď najviac. A vybrať tie správne šaty na stužkovú pritom vôbec nie je jednoduché.

 

Zdroj obrázkov: Polyvore.com, Pinterest.com

Inšpirujte sa aj tu: Koktejlové šaty

 

Ako vybrať šaty na stužkovú?

Šaty náležite programu Stužkovej

Pokiaľ chystáte alebo budete súčasťou programu, ktorý vám dá pohybovo zabrať, zvoľte šaty na stužkovú tak, aby ste sa v nich necítili obmedzujúco a zároveň, aby program neobmedzil vaše šaty. Praskanie švíkov za začiatku večera nie je práve najžiadanejšou trofejou.

Vyskúšajte aj: Šaty nielen pre družičku

Šaty podčiarkujúce vašu jedinečnosť

Nesnažte sa silou mocou vtesnať do niečoho, čo vám nesvedčí, či odhaliť to, čo by radšej malo zostať ukryté. A nemám na mysli len pár dekov navyše ale aj o pár menej. Šaty na stužkovú by mali podčiarkovať vašu osobnosť a nie urobiť z vás iného človeka, s ktorým sa nestotožňujete.

banner_zmenaren_dlhy

Šaty na Stužkovú vhodné pre váš vek

Stužková nie je svadba, ani promócia a hoci je to prvý ples, pekné je na ňom práve to, že je o mladých ľuďoch. Nesnažte sa preto vyzerať o niekoľko rokov staršie. Správne vybrané šaty na stužkovú vám umožnia vyzerať grandiózne a zachovať si pritom svoju mladosť.

 

Zdroj obrázkov: Polyvore.com, Pinterest.com

Cíťte sa pohodlne v šatách na Stužkovú

Hoci večerné róby sú o čosi menej pohodlné ako streetové oblečenie, predsa len by vás nemali sťahovať do omdletia. Časy neprirodzene osieho pásu sú dávno za nami a nakoľko možností výberu je neúrekom, vyberte si také šaty na stužkovú, v ktorých si nebudete musieť strážiť každý nádych. Veď predsa ide o to, aby ste si váš prvý ples užili, nie odtrpeli kvôli šatám.

V jednoduchosti je krása

Staré otrepané a jednoduché stále platí a omieľa sa dookola zrejme preto, že na tom skutočne čosi bude. Ak stavíte na jednoduchý základ podporený vhodnými doplnkami, budete vyzerať nielen veľmi elegantne, ale aj mlado a sviežo a vaša misia tak bude splnená.

Bude vás zaujímať: Šaty na stužkovú pre mamu

A neprežeňte to ani s make upom. Väčšinou práve stužková býva prvou väčšou príležitosťou na slávnostnejší make up, čo ale neznamená cirkusový make up :o. Aby všetko dobre dopadlo, vyskúšajte si ho v predstihu. Fotky, ktoré si budete po rokoch pozerať, by vo vás nemali vyvolávať hrôzu z mladosti pochabosti, ale príjemné spomienky na pekný look a skvelú zábavu.

 

Šaty na stužkovú – inšpirácie od Družičky

Zdroj obrázkov: Polyvore.com, Pinterest.com

Inšpirujte sa aj tu: Ako vybrať šaty pre družičky

Šťastný výber vám želám.

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.