uzite_si_svadobne_planovanie

Prípravy na pozitívnu udalosť akou je aj svadba, si vyžadujú pozitívne myslenie nielen v štádiu snívania, ale aj realizácie. A preto som sa ako vaša družička rozhodla, že vám trošku slniečka do duše spolu s prichádzajúcou jarou prinesiem aj ja :).

Dnes sa to na webe hemží nielen peknými obrázkami, ale aj návodmi na čokoľvek, až je z toho človek občas viac ako zmätený. Množstvo možností väčšinou situáciu nezľahčuje, práve naopak, dokáže ju celkom dosť skomplikovať, lebo aj vybrať dá zabrať. A nakoľko vyberania a preberania je pri plánovaní svadby skutočne dosť, je dobré vopred sa na to pripraviť a pozitívne naladiť. Ako teda nadľahčiť a odľahčiť celú situáciu plánovania a  svadobných príprav?

svadba_bez_starosti
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Ako naplánovať svadbu v pohode?

Pri plánovaní svadby myslite pozitívne

Na úvod plánovania svadby to je samozrejmé, no čím viac sa danej veci venujete, tým viac nadobúdate pocit, že dotiahnuť to do konca je nemožné? Nezúfajte, cesta je cieľ a určite na nej máte niečo naučiť. Prinajmenšom zdolávať prekážky s prehľadom, cvičiť si trpezlivosť a myslieť pozitívne :).

Profi_banner_dlhy

Užívajte si už plánovanie svadby

Od začiatku do konca. Teda nielen deň D, ale celé svadobné plánovanie. Je to predsa jedno z najkrajších období vášho života, na ktoré chcete spomínať v dobrom. Tak prečo si z cesty za vysnívaným dňom robiť zarastený chodník plný bodliakov? A pokiaľ tam rastú alebo vám ich priebežne niekto sadí pod nohy, zaobstarajte si neprepichavé topánky a kráčajte s nadšľapom :).

Neberte plánovanie svadby príliš vážne

A teraz nechcem nič podceňovať ani preceňovať. Plne chápem, že svadba je vážna vec, veď ich mám za sebou niekoľko nakoľko som družička. No samotné plánovanie svadby ani deň samotný určite nie sú natoľko stresujúce, aby vám bránili usmievať sa. Keď občas nejaká drobnosť nevyjde, správna družička to porieši, takže ešte vždy máte šancu vydať sa.

uzite_si_svadobne_planovanie
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Nestavajte na počasí

Hoci staviate slávobránu pod holým nebom a myslíte na krásny slnečný deň, v rámci svadobných príprav myslite aj na záložný variant, a teda, čo keby predsa len pršalo. A nenechajte sa tým vypršať do zúrivosti. Veď na svadbe prší len šťastie alebo bohatstvo alebo deti…. :). Skrátka samé pozitívne veci :).

Na svadbe je hlavná atmosféra 

Nie pierko na ženíchovom saku o milimeter vpravo a o 3 vyššie, ani azúrový, kráľovsky modrý či námornícky podväzok, ktorý aj tak nikto neuvidí. To skutočne nikto študovať nebude. Zato atmošku precíti každý. A tú zabezpečíte jedine dobrou náladou. Samozrejme chutné menu a dobrá hudba k tomu prispejú, ale ani najluxusnejší hotel s TOP výhľadom na mesto a najdrahšie kvety sezóny nevyčarujú toľko pozitívnej energie ako dobre naladená nevesta nad vecou.

Cíťte sa dobre na vlastnej svadbe

A nenechajte sa presvedčiť o opaku. Mám hrnček, v ktorom sa píše: Today I feel beautiful. Therefore I am beautiful. A nakoľko pitný režim dodržiavať treba, na túto vetu mi padne zrak niekoľkokrát denne. :) Zaobstarajte si taký na plánovanie vašej svadby. Zužitkujete ho aj neskôr.

Usmievajte sa – hlavne na svadbe

Nielen na svadobných fotkách, ale hlavne na nich. Pekný a úprimný úsmev dokáže zatieniť aj chybičky krásy. Takže sa usmievajte o to viac :).

planovanie_svadby_bez_stresu
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Nestresujte – pri plánovaní svadby ani pri jej realizácii

To prenechajte iným. Ak nemáte komu, najmite si niekoho :). Inak si zapamätáte svoj najkrajší deň v tom najhoršom svetle. Prípadne si naň vôbec nebudete chcieť spomenúť.

Pokiaľ sa to stále uberá nevhodným smerom, nechajte si pomôcť. Viete, kde ma nájdete :).

Pohodové plánovanie a bezstarostné užívanie vašej svadby vám želám. :)

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.