svadba_na_plazi_doplnky_slnecniky

Aby sa vaša svadba na pláži nestala vašou nočnou morou, nezabúdajte na správne doplnky. A nejde len o svadobné dekorácie stola či svadobného altánku pri mori. Svoje opodstatnenie majú aj mnohé iné maličkosti, ktorým na úvod možno veľkú váhu nepripisujete, no vo finále dokážu nielen potešiť, ale hlavne pomôcť viac ako by ste si mysleli. Ktoré to sú?

Dôležité svadobné doplnky

Klobúky na svadbu pri mori

svadba_na_plazi_doplnky_slnecniky
zdroj obrázku: www.pinterest.com

O tom, že v Anglicku je klobúk povinnou súčasťou outfitu svadobnej mamy, niet pochýb. Na svadbe na pláži však okrem doplnkovej funkcie môže plniť aj praktickú. Ochrana pred slnkom totiž nie je zanedbania hodná vec a ohorený nos či žmúrenie do fotoaparátu sa na sobáš naozaj nehodia.

Slnečníky pre svadbu na pláži

V závislosti od krajiny, ktorej more využívate na vašu svadbu na pláži, môžete okrem klobúka siahnuť aj po slnečníku. A teraz nemám na mysli ten záhradný :o , ale romanticky čipkovaný, ktorý v prípade vintage svadby s vôňou mora pekne ladia a dotvárajú celkovú atmosféru.

Svadobné vejáre

letna_svadba_doplnky_vejare
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Svadbu pri mori väčšinou ovieva morský vánok, no pokiaľ by bolo bezvetrie alebo predsa len prikúrili viac ako sa patrí, vejáre s pekným svadobným vzorom budú zároveň praktickým darčekom pre vašich hostí.

Bez slnečných okuliarov ani na krok

Že sa netrafíte do vkusu väčšiny hostí a že kvalitné aj niečo stoja? Pokiaľ si ich niekto zabudne, bude vďačný za akékoľvek a po chvíli prvotného ostychu si ich budú striedať všetci zúčastnení a spravia si z toho dokonca svetlý bod programu. Svadba na pláži si okrem kvalitného make-upu určite zaslúži aj slnečné okuliare.

Svadobné žabky a svadba na pláži

svadba_na_plazi_doplnky_zabky
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Lakované ihličky na pláž určite nepatria, no nie každý na to myslí skôr ako si ich zapráši pieskom. Preto kôš s erárnymi žabkami na jednej strane a prázdny na nepoužiteľné topánky na strane druhej sa určite neminú pozornosti. Svadba na pláži je predsa o piesku, vode a slnku a žabky zaručene patria k tomu.

Letné svadobné bolerká

Pokiaľ nie je práve tropická noc v tropickom raji, svadba pri mori môže so západom slnka nabrať spád klesajúcej teploty ovzdušia nie najžiadanejším tempom, a tak oslavovať na pláži hoci s vnútornou výhrevnosťou, no s vetrom od mora, môže byť o čosi nepríjemnejšie. Bolerká, štóly či šály si preto určite nájdu svojich priaznivcov hlavne v dámskom publiku.

Opaľovacie krémy- nevyhnutnosť pre svadbu pri mori

Tak toto si určite nájde svojich priaznivcov. Svadobní hostia pri prípravách na svadbu hoci na pláži zaručene nemyslia na to, že letné slnko ich môže potrápiť aj vyfarbiť. Ak zriadite malý stolík s košíkmi s rôznymi praktickými drobnosťami ako sú napríklad malé opaľovacie krémiky, niektorí vám budú vďační viac ako by ste si mysleli. Raz som takto zachránila ženícha pred ohoreným nosom skôr ako začal sobáš :o  . Cenil si to viac ako kvalitné šampanské :o . Ak máte aj vy nejaký šikovný nápad, podeľte sa s ním. Svadba na pláži je predsa len iná a vyžaduje si špeciálne prípravy. Nech vaša svadba na pláži prebehne bez neželaných doplnkov zo strany vis major :o).