vyzdoba_na_svadbu_pri_mori

Ak preferujete shabby chic, vintage či rustikálny štýl, skúste si spomenúť na starý maják z akejkoľvek televíznej romantiky a koncept máte vybavený. Tieto vecičky sú dokonca jednoducho hand-made, takže pokiaľ ste obdarená troškou zručnosti, určite už aj viete ako na to. Pokiaľ nie, nič nie je stratené, všetko máme pre vás k dispozícii. Stačí priložiť obrázok a vaša svadba na pláži v akomkoľvek štýle bude realitou bez vašich starostí.

 

vyzdoba_na_svadbu_pri_mori
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

Svadobné dekorácie na svadbu pri mori

A z čoho vlastne vyberať? Najkrajšie a najlepšie veci sú vždy tie najjednoduchšie, preto nerozmýšľajte komplikovane a siahnite po jednoduchosti. V konečnom dôsledku vyznie famózne.

Mušle namiesto kvetov na letnej svadbe

Svadba bez kvetov by za normálnych okolností bola veľmi smutná, no svadba na pláži v letnej horúčave sa bez nich naozaj zaobíde. Namiesto trápenia kvetiniek letným úpekom ich kľudne nahraďte mušľami, hviezdicami či inými morskými kreáciami. Svadobné dekorácie v tomto prevedení nezvädnú, nevyschnú ani neutrpia.

Kotvy a laná ako svadobné dekorácie

Ak je váš vyvolený námorník alebo len túžite skrotiť jeho povahu a ukotviť ju vo vašom rodinnom prístave, zakomponujte túto symboliku aj do vašich svadobných dekorácií. Napríklad vymeňte mašle na stoličky za námornícke laná, stojan na zasadací poriadok ukotvite na kotve a na sobáši uviažte námornícky uzol ako symbol vašej večnej lásky.

 

Zdroj obrázkov: www.impuls.sk

Majáky a ostrovčeky vo svadobnej výzdobe

Každá loď potrebuje navigáciu, prístav a svetlo v tme. Maják je ďalším pekným symbolom, ktorý môže dominovať na vašej svadbe. Či už na svadobnej torte alebo v tlačenej forme na pozvánkach, menovkách či menu kartách.

Ryby a morské plody nielen vo svadobnom menu 

Rybičky a mušličky sú vďačné drobnosti, ktoré dokážu ozvláštniť aj svadobný stôl. Svadobné dekorácie s morskou témou by na ne určite nemali zabudnúť.

Sviečky a lampáše pre romantickú svadbu pri mori

V podčiarkovaní romantiky je svetlo sviečok nenahraditeľné. Aby vám ich plameň vydržal aj pri morskom vánku až do rána, nezabudnite na lampáše. Nedbalo zahrabané v piesku sú zvlášť tie vintage-ovky veľmi efektné.

 

romantika_na_plazi
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

Žabky namiesto lodičiek ako súčasť svadby na pláži

Nielen štýlová, ale hlavne praktická maličkosť, ktorá dámy ušetrí od pieskom vyleštených lakoviek :)  a zároveň im umožní chodiť aj po rozpálenom zabárajúcom sa piesku.

Vejáre a slnečníky na svadbe pri mori

Keď morský vánok nestíha a slnko praží na maximum, svadobné dekorácie tohto typu sa zídu ako soľ (nielen morská :)).

Klobúky a okuliare – praktické svadobné dekorácie

Že každému nezapasujú a pokazia účesy? V letnom prímorskom sparne a úpeku niektoré dámy síce budú riešiť aj tieto otázky, no určite len na úvod. Neskôr im už pôjde o komfort a neohorený nos.

To všetko sa môže vyskytovať na vašej letnej svadbe na pláži v akomkoľvek dekoračnom prevedení. Inšpirujte sa svadobnými dekoráciami aj na našom Pintereste.

 

svadobne_dekoracie_Cyprus