Novy_luster_na_Bojnickom_zamku

V poslednom čase by sa mohlo zdať, že sa snažím len utekať do Ríma či na Cyprus a svadby na zámku sme nechali v zabudnutí. No nie je to celkom tak. Svadba na Bojnickom zámku je stále čosi výnimočné a pevne verím, že po zavesení historického lustra v Huňadyho sále, ktoré si vynútilo tohtoročnú čiastočnú odstávku tejto jedinečnej miestnosti, bude mať tento priestor ešte väčšie čaro ako doteraz.

Novy_luster_na_Bojnickom_zamku
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Grandiózny luster majestátne visiaci uprostred najväčšej zámockej sály jej dodáva nádych luxusu. Bývalá koniareň počas svojej histórie takú slávu ešte nezažila, no nakoľko sa z nej stala spoločenská sála hostiaca najvýznamnejšie udalosti vo veľkom rozsahu, právom jej tento šperk prináleží.

Posvieťte si aj vy na nevestu týmto hodnotným lustrom, ktorý naplní celú Huňadyho sieň neopakovateľným jasom. A žiariť bude nielen sála, ale aj všetci prítomní. Svadba na zámku tak bude skutočne zámocká a rozprávková.

Viac o drevenom vyrezávanom lustri z obdobia baroka, ktorý svojou veľkosťou a hmotnosťou predčil všetky ostatné na Slovensku a možno aj v strednej Európe, čítajte Teraz :).

Bojnicky_zamok_luster
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

A pokiaľ vás osloví natoľko, že si ním budete chcieť posvietiť na svoju nevestu a usporiadať svadbu na Bojnickom zámku, viete, kde ma nájdete :).

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.