tasticka_pre_druzicku

druzicky_v_ruzovych_satach
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Hoci máme len chvíľu po Vianociach, teda období obdarovania, pri darčekoch ešte zostaneme. V zahraničí je dobrým zvykom, že sa nevesta svojim družičkám poďakuje za ich pomoc malou pozornosťou. A dobré zvyky by sme mali zachovávať, hoci aj nie sú domáce. Pokiaľ aj vy chystáte prekvapenie pre vaše svadobné pomocníčky, zozbierali sme zopár nápadov, ako na to. Každopádne sa na úvod pokúste obuť do družičkovských topánok, respektíve pozrieť na vec z perspektívy družičky. Vôbec totiž nejde o to, aby sa darček pre ňu hodil vám či zapasoval do vášho svadobného konceptu (hoci nejakým spôsobom by s ním súvisieť mal), ako o to, aby s ním bola spokojná obdarovaná. Darček pre družičku by mal byť praktický a pamätný zároveň, aby splnil účel nielen v daný deň D, ale aj navždy po ňom.

Darček pre družičku – ako na to

 Čo sa družičke páči

Pokiaľ bude vašou družičkou najlepšia kamarátka alebo sestra, určite ju poznáte dostatočne na to, aby ste vedeli odhadnúť jej vkus. Odosobnite sa preto a nenechajte sa ovplyvňovať svojimi preferenciami. Tými sa bude riadiť ona pri výbere darčeka pre vás.

Čo sa družičke hodí

Milá drobnosť ako pekný náramok ladiaci s jej družičkovskými šatami, voňavé darčekové mydlo, ktoré jej rozvonia nielen kabelku či iné babské maličkosti a doplnky ako stvorené na vašu predsvadobnú party či svadobný deň padnú vhod každej družičke.

Čo by v deň vašej svadby potrebovala

Pekná kozmetická taštička či kabelka plná drobností, ktoré sa zídu v prípade núdze, no na ktoré väčšinou v závale iných podstatných vecí zabúdame. Žabky na ubolené nohy, šitie v peknom balení, vzorka jej obľúbeného parfumu… jednoducho niečo svadobne družičkovské, čo ocení, keď to bude potrebovať.

 

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Darček, ktorý vás bude pripomínať

Pamätníček vašich spoločných plánovacích a svadobných spomienok, skrinka pomôcok, ktoré sa používali pri plánovaní (znie to blbo, ale vyzerá fajn  :) ) malý fotoaparát určený len na vašu svadbu, prívesok charakterizujúci tému svadby… čokoľvek, čo je a bude charakteristické aj po rokoch.

Jednoducho jednoduché darčeky pre družičky

V dnešnom komplikovanom svete jednoduchosť víťazí a čím banálnejšiu vec vymyslíte, tým väčší úspech vám zaručí. Nesiahajte preto do nereálu, držte sa pri zemi, rozmeňte veľké na drobné, zložité na jednoduché a zadosťučinenie sa dostaví.

Svojpomocne vlastnoručné darčeky pre družičky

Darčeky v tomto prípade zďaleka nemusia byť honosné, ani ruinujúce vašu svadbou už aj tak dosť oslabenú peňaženku. Kľudne môžete vymyslieť či dokonca vyrobiť niečo vlastnoručne svojpomocne. Ide o správny nápad, ktorý poteší, neurazí a zachová spomienky.

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Či darček družičkám odovzdáte oficiálne počas svadobnej recepcie alebo v kruhu najpovolanejších ešte pred svadbou, alebo už počas rozlúčky so slobodou, každopádne si dajte záležať na darovaní aj balení. Rovnako, ako sa na darčeky tešíte vy, budú vytešené aj vaše družičky. Dožičte im preto radosť z tejto chvíľky a vychutnajte si ju spolu s nimi. Držím vám palce pri výbere toho správneho darčeka pre vaše družičky a želám pekné, nielen svadobné, obdarúvanie.