ako_schudnut_do_siat
ako_schudnut_do_siat
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Určite mi dá mnoho z vás za pravdu, že svadba je pre každého z nás významná udalosť, na ktorej chceme vyzerať krásne. Avšak nič krásne by nás nečakalo, keby sme sa mesiac pred svadbou rýchlo hodili na nejakú drastickú diétu a chodili behávať nasilu ráno pred prácou. Celý režim by bol pre nás utrpením a nakoniec by sme vyzerali síce chudší, ale aj starší, vyčerpanejší. Chudnutie nie je o ničom inom ako o postoji človeka. Ako všetko ostatné. Buď sa pripravím na svoju svadbu s ľahkosťou a s nadhľadom alebo to zoberiem ako utrpenie a trápenie. Taký bude aj výsledný efekt. Keď v prvom prípade uvidíme na konci usmiateho, veselého, zdravo vyzerajúceho človeka. Naopak v druhom prípade uvidíme síce schudnutého, ale pravdepodobne aj vystresovaného, vyčerpaného a znechuteného človeka. Tak ktorú možnosť by ste si vybrali vy? Je mi úplne jasné, že prvú.

 

Už mnohokrát sa mi potvrdilo, že pre dosiahnutie výborných výsledkov bežných ľudí na ich postavách stačilo veľmi málo. Napríklad vyradenie pečiva a múky, či rýchleho cukru zo stravy. Zvýšenie pohybu pomocou chôdze. Aj takéto malé zmeny vedú k veľkým výsledkom. Vždy je lepšie rozložiť si veľký cieľ na malé ciele, na ktorých človek postupne pracuje a ktoré ho posúvajú dopredu.

7 zásad ako vyzerať dobre na svadbe

Preto moje základné odporúčanie, ako vyzerať dobre na svadbe, vyzerá nasledovne:

  1. Začni najneskôr 10 týždňov pred svadbou.
  2. Vyraď pečivo a múku.
  3. Zaraď do svojho jedálnička viac ovocia a zeleniny.
  4. Vyraď všetok rýchly cukor zo svojho jedálnička. Áno, aj sladkosti.
  5. Zvýš svoj výdaj energie pomocou chôdze. Keď môžeš, prejdi sa pešo z bodu A do bodu B. Alebo zaraď prechádzku 30min. ráno alebo 30min. večer. Budeš prekvapená, ako ťa to nabije energiou.
  6. Dbaj na dostatočný spánok.
  7. Dbaj na pitný režim.

Týchto sedem jednoduchých zásad vám pomôže cítiť sa zdravšie a krajšie. V ďalších článkoch sa budeme postupne baviť podrobnejšie, ako získať postavu, po ktorej túžim už roky.

Kontaktujte Mgr. Martina Roháčka

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.