Stihla nevesta

Väčšina žien obľubuje sladkosti a sladké dobroty. Niet sa čomu čudovať, veď sú také chutné a nedá sa im odolať. Ako inak, veď sladký cukor alebo jeho náhrada Vás práve nabáda k väčšej a väčšej konzumácii. Potom prichádza stav, kedy sa sladkého neviete dojesť a nekonečné hodiny trávite vyjedaním potravinovej skrine či chladničky. Potom schudnúť, udržať si hmotnosť či líniu alebo bojovať s nadváhou je ozaj veľmi náročné.

 

Teraz schválne, koľko z Vás sme opísali v tomto prvom odstavci? Ruku na srdce, bude Vás zrejme veľa…

 

Niektoré ženy môžu zjesť takpovediac všetko na svete a nepriberú ani gram tuku navyše, iné zas musia dávať pozor na svoju líniu po celý život. Ak patríte do prvej skupiny, tak Vám gratulujeme, lebo spálite viac kalórií, ako ich príjmete. Čo je v zásade dobré, len tiež to má svoje mínusy. O tých však v tomto článku písať nebudeme. Venovať sa budeme najmä tej druhej skupinke.

 

V prípade, že do nej patríte aj Vy, mali by ste spozornieť! A spozornieť nielen v čase pred Vašim vysnívaným dňom krásnej princeznej, ale aj teraz a aj po celý zbytok života.

 

Stihla nevesta

 

Prirodzené pre nás ľudí je to, k čomu nás viedli naši rodičia od malička. Ak ste konzumovali sladké keksíky, čokoládky atď., teda všetky potraviny priemyselne spracovávané, tak máte zrejme s najväčšou pravdepodobnosťou záľubu aj v konzumácii týchto nezdravých potravín.

 

Sladké zdravé ovocie, či zelenina alebo zdravá strava celkovo Vám zrejme veľa nebudú hovoriť. Ak by tomu bolo opačne, nemuseli by ste venovať svojej hmotnosti, línii či tomuto článku ani sekundu svojho času a s úsmevom na tvári by ste zvolili konfekčnú veľkosť šiat S alebo M.

 

Avšak človek, ako tvor lenivý, nemá snahu niečo zmeniť, kým nie je neskoro, alebo kým nemá vážny zdravotný problém či iný dostatočný podnet k zmene.

 

Vy, ktorí čítate tento článok, môžete začať zmenu už dnes. Samozrejme závisí všetko len od Vás. Zdravé stravovanie a návyky vychádzajú zo zdravého životného štýlu, akým žijete. A zdravý životný štýl nie je len o dobrej postave, zdravom stravovaní, ale aj pozitívnej energii, nálade a psychickom rozpoložení, ktoré Vám nutrične vyvážená strava dodá počas celého dňa. Dodá Vám nielen fyzickú energiu, ale verte či nie bude rovnako balzamom aj pre Vašu dušu. Budete sa cítiť oveľa lepšie, pozitívnejšie a rovnako aj žiadanejšie v očiach Vašich partnerov.

 

Ako schudnúť natrvalo?

 

Prvý krok by ste mali mať za sebou a tým je v prvom rade uvedomenie si toho, akým životom žijete, čo konzumujete a či robíte nejakú fyzickú aktivitu, aby ste sa udržali vo forme.

 

Druhý a ďalšie kroky závisia len od Vás. Ak netrpíte nadváhou alebo obezitou, ste na tom ešte dobre, pretože môžete včas zmeniť nezdravý životný štýl. Ak bojujete s nejakými faldíkmi a tukovými vankúšikmi, ktorých by ste sa chceli zbaviť, treba prikročiť k zmene.

 

Najmä k úprave stravy a pridaním pohybu. Pri väčších nadváhach a obezitách však jednoduchá úprava stravy a pohybu nepostačí. Musíte absolvovať redukciu hmotnosti, najlepšie pod odborným dohľadom.

 

Ako však nájsť vhodnú metódu alebo program, ktorý Vás naučí zdravo žiť? Jednoducho…

 

  1. redukčný program musí trvať dostatočne dlhý čas na to, aby Vám pomohol zbaviť sa zlých a nezdravých návykov, ktorými ste doposiaľ žili – čiže tu je odpoveď, že rýchle diéty nepomôžu dlhodobo, iba Vás na krátky čas uspokoja. Predpokladáme, že takéto JOJO riešenia však nehľadáte
  2. redukčný program by Vás mal naučiť žiť zdravo a zdravo sa stravovať
  3. keď už je potrebné prejsť aj diétou a zredukovať hmotnosť, treba vyberať opatrne – dbajte hlavne na kvalitu surovín, referencie od známych a dostatočne široké portfólio produktov
  4. dostatočné portfólio produktov je dôležité preto, aby ste po niekoľkých dňoch nepociťovali monotónnosť a nechuť do jedla či ešte horšie – odpor k samotnej diéte
  5. zároveň, aby boli produkty dostatočne chutné a nespôsobili po pár minútach zdravotné ťažkosti či kŕče z hladovania
  6. redukcia hmotnosti a tuku nie je sranda, ide o Vaše zdravie a ak to s ním myslíte vážne, netreba sa s ním zahrávať. Zverte sa do rúk odborníka, ktorý Vám vie pomôcť a ktorý nechce silou mocou len profitovať z Vašej neznalosti. Tak, ako nechodíte s pokazeným zubom ku kaderníčke, tak by ste nemali zverovať svoje zdravie a chudnutie do rúk ľuďom, ktorí o diétach a chudnutí vedia menej ako možno Vy.

 

Základné body, ktorých by ste sa mali pri výbere redukčného programu držať, sme spomenuli. Nie je ich veľa, no verte či nie, tieto Vám postačia k jednoduchej eliminácii zlých a nefunkčných redukčných metód. Zabudnite na eshopový nákup diétnych produktov!

 

K trvalej zmene si potrebujete osvojiť zdravé návyky a zdravé stravovanie a to je bez odborného vedenia veľmi ťažké až nemožné.

 

Ak nechcete stráviť hodiny selekciou jednotlivých dostupných metód chudnutia (je ich ako maku alebo húb po daždi), môžete si vybrať napríklad redukčnú metódu PROTISSIMO, ktorá dosahuje nemalé úspechy nielen medzi umelcami, politikmi a známymi osobnosťami, ale hlavne medzi bežnými ľuďmi, ktorým záleží na svojom zdraví.

 

Viac sa dozviete na www.zdravoschudnut.sk.