jarna_vyzdoba_krokusy

Koncept jarnej svadby sme si stanovili, svadobné kytice na jarnú svadbu máme zvládnuté, zostáva ešte doladiť kvety do ostatnej výzdoby. Pokiaľ túžite po niečom typicky jarnom, zato svadobne netypickom, tu je škála ďalších jarných kvietkov pre vašu nežnú jarnú svadbu a jej dekorácie a detaily. Nakoľko aj kvety do jarnej svadobnej kytice sú jarné, ich kombináciám sa medze nekladú. Pokiaľ ste na vážkach, čo s čím ladí a kedy je toho už priveľa, skúsené kvetinárky a aranžérky vás určite rady usmernia a poradia vám najvhodnejšie kombinácie a varianty. Aby vaša jarná svadba rozkvitla v tých správnych tónoch a svadobná výzdoba z jarných kvetov bola presne taká lákavá ako len môže byť.

 

jarna_svadba_v_zahrade
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Prvosienky – primulky svadobne dekoračné

Sú typické jarné kvetinky, ktoré svojimi sýtymi farbami spestria akúkoľvek príležitosť. Vneste do sály viac slnka a vykúzlite z úplne bežnej miestnosti jarný svadobný fotoateliér. Blýskanie fotoaparátov v podarí amatérov aj profesionálov si príde na svoje. :)

Fialky – nielen pre fialové svadobné detaily

So svojimi drobnými kvietkami dokážu pozdvihnúť každý detail. Vyskúšajte ich na svadobnú tortu, vankúšik na obrúčky, menovky či menu karty…Vaša jarná svadba chytí jarný dych.

 

Zdroj obrázku: www.pinterest.com

Hyacinty – kvetináčové svadobné dekorácie

Maličké kvietky v hustých korunách pravidelných tvarov a nekonečná paleta sviežich farieb vyznejú najefektnejšie práve v malých milých kvetináčoch, ktoré podčiarknu vašu jarnú výzdobu.

 

jarna_svadba_hyacinty
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

Krokusy – hókusy pókusy vo svadobnej výzdobe

Keď kvitnú krokusy, dokážu rozžiariť aj vašu jarnú svadbu. Ďalšie nežné jarné kvietky vo sviežej fialovej sú najkrajšie v trsoch a hojných počtoch. Vyskúšajte tradičné jarné v netradičných svadobných spojeniach a neoľutujete.

 

jarna_vyzdoba_krokusy
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

Orgován – svadobné aranžmány do priestoru

Bohaté rôznofarebné strapce s prenikavou vôňou oživia nielen stoly, ale aj samotnú slávobránu či priestorové aranžmány a nestratia sa ani vo svadobnom účese či ako prstienky pre družičky. Farebne pritom vôbec nemusí ísť len o tradičnú fialovú, ale aj svadobne bielu či ružové alebo fuksiové odtiene. Orgován vám okrem sviežeho vzhľadu miestnosť zaplaví aj sviežou vôňou, pri ktorej však myslite na alergikov, nakoľko vánok orgovánu prenikne do úplne každého nosa. :)

 

Čemerica – zimná ruža na  jarnú svadbu

Aktuálne moderný nežný kvietok z ríše víl a škriatkov sa prebúdza skoro na jar, aby svojím jemným lookom a pestrými farbami oživil aj vašu jarnú svadbu. Ak po nej siahnete, vytvoríte neopakovateľné aranžmániky so sviežim závanom nielen jari.

 

jarne_svadobna_vyzdoba_cemerica
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

Modrica –parádnica do svadobnej výzdoby

Netradičný, no momentálne dosť moderný kvietok, pripomínajúci orgován a hyacint v jednom dokáže svojimi drobnými zato hustými zvončekmi vytvoriť úžasné zátišia aj kytice s lesným akcentom. Ak ste éterická bytosť, modrica vo vašej svadobnej kytici či dekorácii vás určite poteší. A zároveň budete mať aj niečo tradične modré. :)

 

jarna_kytica_modrica
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

Vetvičky čerešní, bahniatka, zlatý dážď – trochu inak

(Ne)tradične jarné – nemusíte byť hneď netradičná nevesta, aby ste mohli mať inú svadobnú výzdobu. Namiesto kvetinových aranžmánov siahnite po vetvičkách a pozdvihnite nimi požadované, zakryte neželané a oživte celú svadobnú sálu. Pokiaľ vy či vaši hostia netrpíte alergiami, maňuškové pierka pre pánov môžu byť milou náhradou napríklad tradičného buxusu. :)

 

jarne_kvety_a_vetvicky
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

 

A ako to celé zladiť farebne, aby vaša svadba pôsobila sviežo, no nie gýčovo? Čítajte aj Rozkvitnutá jarná svadba.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.