hola_torta_vysoka_poshaffairs.com

Pokiaľ vás designovo zaujala nahá torta a radi by ste ju doladili nielen k vašej svadobnej výzdobe, ale aj k svadobnému menu, tu je pár tipov, ako ju naplniť zdnu a doladiť zvonku.

hola_torta_vysoka_poshaffairs.com
Zdroj obrázku:www.poshaffairs.com

Ako chutí nahá svadobná torta

Do torty bez marcipánu aliaz naked svadobnej torty môžete použiť takmer akýkoľvek váš obľúbený krém pevnejšej konzistencie. Čím ho bude viac, tým lepšie vyznie :). Ak túžite zvýrazniť aj obsah cesta, oriešky či sušené ovocie vyniknú, pokiaľ sú boky korpusu zbavené okrajovej vrstvy, teda akosi obkrojené. Trochu extravagancie torte dodá korpus so šikmými rezmi. Pozor však na krém tlačiaci sa neželanými smermi. :)

naha_torta_farebne_cesto_snippetandink.com
Zdroj obrázku: www.snippetandink.com

Pokiaľ sa nezaobídete bez čokolády, kľudne ju pridajte do krému alebo ešte lepšie do cesta. Krásna čokoládovohnedá torta s výraznou retiazkou snehobieleho krému bude fascinovať všetkých čokoholikov.

cokoladova_torta_naha_mineforeverapp.com
Zdroj obrázku: www.mineforeverapp.com

Korpusy naked torty môžu byť vyššie alebo nižšie, podľa vášho gusta, vrstvené na 3 aj viackrát. Striedajúce sa tenučké pláty cesta a krému sú skutočným cukrárskym umením vyžadujúcim pedantný prístup a veľmi zručné ruky cukrárky. Aby držali presne podľa plánu, kvalitné suroviny sú základom.

Vyskúšajte aj: Nahé torty

Holá torta z vtáčej perspektívy

Nahá torta posypaná práškovým cukrom či orieškami vyznie veľmi jemne a lákavo. Na jej dozdobenie je ideálne čerstvé ovocie menších rozmerov alebo živé kvety – nežná gypsomila, voňavá levanduľa, jemné fialky, romantické ranunculy alebo veľké hlávky ruží…

levandulova_naked_svadobna_torta_weddingchicks.com
Zdroj obrázku: www.weddingchicks.com

Nakoľko štýl nahej torty je skôr rustikálny, jemná naked svadobná torta je ideálnym doplnkom práve takejto nežnej svadby. Pokiaľ plánujete svadbu naprírodno :), aj tu nahá torta pekne splní svoju úlohu. Na drevených podstavcoch, so šiškami a vetvičkami ihličia bude vaša svadobná torta pôsobiť skutočne originálne nielen na záhradnej párty.

prirodna_hola_torta_Style-Me-Pretty
Zdroj obrázku: Style-Me-Pretty

Aj nahú tortu pri správnej konzistencii krému môžete ťahať do výšky, dať jej rôzne tvary či umiestniť ju na stojany, ktoré dávajú priestor na vykrytie medzier kvetmi či inými dekoráciami.

nahe_torty_na_stojane_aislepervect.com
Zdroj obrázku: www.aislepervect.com

Akokoľvek sa rozhodnete, nahá torta určite nevyjde navnivoč. A zje sa do poslednej omrvinky. Veď jedlá je celá vrátane obalu bez presladeného marcipánu. :)

Alebo vyskúšajte: Svadobná torta v modernom ponímaní

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.