Girlandova_vyzdoba_na_auto

Nie sme posadnutí Vianocami, ani zimnými svadbami, no girlandy v akejkoľvek forme, ako naznačujú nasledovné fotografie, na svadbu jednoducho patria. Nariasené, zavesené, zelené či rozkvitnuté, vintage alebo nóbl, listnaté i ihličnaté, jemne zakomponované do svadobnej výzdoby, svadobné girlandy ozvláštnia nielen vianočnú či zimnú svadbu, ale svadbu v každom ročnom období. Ak ste im prišli na chuť, inšpirujte sa a ozdobte girlandami svadobný obrad či miesto svadobnej hostiny, slávobránu či hlavný stôl alebo akýkoľvek iný priestor či zákutie.

 

Zasadaci_poriadok_s_girlandou
zdroj obrázku: www.refinery29.com

10 x svadobné girlandy ako ich nepoznáte

  1. Svadobná výzdoba z girlánd na stoly

Girlandy nemusia len visieť, hoci určite môžu, nakoľko to je ich primárnou funkciou. Girlandy prevesené či položené na stoloch, bufetoch, bare, komodách, klavíri či iných kúskoch nábytku dychtiacich po výzdobe vo vodorovnej polohe tiež splnia svoj účel spríjemnenia priestoru. Vyskúšajte umiestniť svadobné girlandy napríklad na:

–         Girlanda na sobášny stôl

Aj stôl, na ktorom budete podpisovať zápisnicu zo sobáša, si zaslúži dozdobiť. Potešte sobášiacich a spríjemnite im miesto výkonu povolania :-) pekným zeleným či kvetinovým kúskom.

–         Svadobné girlandy na hlavný stôl

Áno, aj hlavný stôl môžete namiesto mohutného kvetinového aranžmánu ozdobiť zaujímavou girlandou napríklad previslou na jednej strane, v prípade okrúhleho stola vpredu.

–          Girlandy na bufetové stoly

Candy bar, nápojový bufet či bufetové menu podávané na zaujímavo vyzdobenom raute určite pritiahnu pozornosť skôr a viac ako len stoly s jedlom, hoci netvrdíme, že jedlo nemá svoje čaro :-) .

 

Girlandy_na_svadobny_stol
zdroj obrázku: www.bridalmusings.com
svadobna_vyzdoba
zdroj obrázku: www.100layercake.com

 

bufetovy_stol_s_girlandou
zdroj obrázku: www.bouboubisou.blogspot.com
  1. Stoličky s girlandami

Okrem stolov môžete obdobným girlandovým spôsobom dozdobiť aj stoličky. Či už stoličky mladomanželov alebo hostí, na sobáši alebo na hostine, rozhodnutie je len na vás. Každopádne girlandy na stoličky sú adekvátnou náhradou štandardných návlekov či mašlí.

 

stolicky_s_girlandami
zdroj obrázku: www.stylemepretty.com

 

  1. Slávobrána trochu inak – girlandovo

Pokiaľ nemáte priestor na postavenie slávobrány alebo pokiaľ ho aj máte, podčiarknite sobášne miesto bohatou svadobnou girlandou. Prehodenou, zavesenou, hompáľajúcou :-)… akokoľvek uznáte za vhodné. Toto miesto je dosť dôležité, ak nie najdôležitejšie z celého dňa, preto jeho zvýraznenie patričným spôsobom určite stojí za to.

 

slavobrana
zdroj obrázku: www.tulleandchantilly.com

 

girlanda_so_zivich_kvetov
zdroj obrázku: www.loveliegreenie.tumblr.com
  1. Zvýraznite uličku k oltáru girlandami

Vytýčte si cestu k cieľu svadobného dňa – oltáru či sobášnemu stolu a ozdobte ju polooblúkovými svadobnými girlandami zo stužiek, brečtanu, vetvičiek či čohokoľvek iného vhodne dopĺňajúceho celkový koncept svadobnej výzdoby. Pokiaľ nie inde, tu si girlandy či previsy určite nájdu svoje miesto.

 

ulicka_k_oltaru
zdroj obrázku: www.bridalmusings.com
  1. Výzdoba na auto – girlandová

Dovezte sa na vašu svadbu štýlovo – vo svadobnom povoze zdobenom girlandami. Na prednom či zadnom okne, na nárazníku či na bočných dverách, kdekoľvek sa dajú uchytiť, poslúžte si.

 

Girlandova_vyzdoba_na_auto
zdroj obrázku: www.elizabethannedesigns.com

A s naším výpočtom sme ešte zďaleka neskončili.

Girlandy na svadbu? – Časť 2.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.