Svadba v Rime, fotenie ulicky

Pokiaľ vám neučarovali rušné ulice veľkomesta, práve naopak, radi by ste sa zašili mimo zraku más a preplnených námestí a vychutnali si veľké mesto z úplne inej perspektívy, aj pre vás má Rím niečo v rukáve. Bočné uličky, zašité zákutia, malé nenápadné fontánky, trattorie či caffetterie, o ktorých vedia len miestni alebo parkové zátišia nad mestom…to všetko Rím ponúka aj napriek tomu, že to mnohí ešte neobjavili.

Nakoľko Rím je rozľahlejší ako veľký, takýchto miestečiek má skutočne viac ako dosť. Stačí ich len objavovať a objaviť. Keď ich raz nájdete, budete sa chcieť nimi motať do nemoty, strácať a nachádzať sa v nich bez prestania, radšej cez deň ako v noci :o)…a samozrejme len vo dvojici či maximálne s fotografom pozorujúcim všetku tú krásu spoza objektívu, teda predsa len z iného ako priameho uhla.

Rim, romanticke ulicky na fotenie

Svadba v Rime, fotenie ulicky

 

 

 

 

Úžasné na tom celom je, že aj v tých najtajnejších či najbočnejších pasážach sú rímske kulisy stále neopakovateľné. Od kameňa, cez architektúru, kvety, ozveny, do neba siahajúce strechy a presvitanie oblohy či tieňov. Rím je skrátka Rím v každom období a počasí, v každom veku i nálade a vždy je v ňom čo obdivovať. Hnevať sa naň, ani na nikoho v ňom nemôžete, lebo na to tam jednoducho nie je priestor :o).

Rimske ulicky na fotookruh

Rim, ulicky na fotenie

Bočné uličky Ríma ideálne na svadobné fotenie

A práve takéto miestečká sú vhodné aj na romantické svadobné fotenie, kde sa vám nemoce popod nohy a popred objektív záplava turistov s cvakajúcimi mobilmi a svoje vysnívané rozprávkové svadobné fotky z Ríma si môžete vychutnať len so želanými kulisami a obsadením. Ak teda netúžite mať na svadobných fotkách najnavštevovanejšie pamiatky Ríma, ale radšej niečo súkromnejšie, radi vám pripravíme okruh po tichých uličkách plných rímskej a vašej romantiky v jednom. Určite to stojí za to. :o)

svadobne fotenie v Rime, ulicky v Rime

ulicky Rima na svadobne fotenie