Marcela Spalkova stylmakerka

Ako sa cítiť príťažlivo nielen v roli družičky a nielen, keď vás čaká veľká udalosť? Štyri šikovné profesionálky sa rozhodli, že vám ukážu ako na to a zasvätia vás do tajov svojho nadčasového know-how získaného a vyskúšaného, dobre fungujúceho a nevyprchajúceho s módou.

Štýlmejkerka Marcela Špalková, jedna z hlavných organizátoriek tohto zážitkového dňa, nám prezradila, ako a prečo workshop tohto typu vlastne vznikol. A ako vždy u Marcelky, o ktorej ste u nás už čítali, to bolo od srdca, preto to tak dobre funguje.

„Nápad vznikol pred viac ako rokom, keď Zuzka z tvárovej jogy sedela u mňa na workshope, robila som jej farebnú typológiu a bola tak nadšená, že povedala: „Tvárovku a toto musíme spojiť.“ Nakoľko sme obe v spojení tohto druhu videli zmysel, keďže obe metódy – aj farebná typológia, aj tvarová gymnastika, sú efektívne nástroje pomáhajúce omladnúť a mať atraktívnejší vzhľad prirodzenou cestou, bez skalpelu a botoxu, nápad bol na svete.“

Stylistka Marcela, Den pre krasu

Ako Deň pre Vašu krásu funguje?

„Bolo to príjemné predpoludnie, kde sme si my ženy dopriali čas pre seba. Kombinácia aktivít bola skvelá. Tvárová joga od Zuzky, farebná typológia od Marcelky, líčenie od Lenky a úžasné fotenie od Gabiky. Bola veľmi príjemná atmosféra a baby – lektorky dali so seba maximum. Ďakujem.“ – uviedla 43—ročná Bea.

So skvelými expertkami na babské záležitosti si užijete dopoludnie, po ktorom budete vyzerať lepšie zvon aj zdnu. Lebo správna energia vyžaduje zvnútra a je cítiť navonok.

Žiadne mačky vo vreci, ale praktické rady, ukážky, interakcia, pomocou ktorých sa naučíte starať o svoj zovňajšok bez námahy, prirodzene a hlavne pravidelne. Lebo byť krásna po návšteve salónu je jednoduché, no byť krásna každý deň, to je o správnom prístupe.

Den pre damy, stylistka Marcela Spalkova

Hlavné aktivity workshopu Deň pre vašu krásu

  • Tvárová joga: Zuzka vám ukáže, ako omladnúť bez botoxu a skalpelu, naučí vás dôležité cviky, každej z vás pripraví individuálny plán cvičenia.
  • Farebná typológia: Marcelka vás prevedie farebnou typológiu, vďaka čomu zistíte, ktoré farby podporia vašu prirodzenú krásu a nemali by vo vašom šatníku určite chýbať.
  • Denný make-up: skúsená vizážistka Lenka si vás rozmazná svojimi kozmetickými štetcami a na tvári vám vyčarí krásny denný make-up.
  • Fotenie: na pamiatku si odnesiete portrétovú fotku od skvelej fotografky a čerstvej nositeľky ceny SLOVAK PRESS PHOTO Gabiky Teplickej.

tvarova joga pre damy Tvarova gymnastika, den pre krasulicenie Lenka Spalkova

Darujte (si) Deň pre vašu krásu a získajte početné výhody

Ak ste dostali chuť užiť si deň krásy čo najskôr, prípadne by ste ho rady darovali svojej priateľke, mame, sestre alebo kolegyni, neváhajte a urobte tak. Získate nielen skvelý pocit, ale aj hodnotné tipy, individuálne odporúčania, dlhotrvajúce návody a podklady mailom.

Bez rozdielu veku, postavenia, povolania…deň pre vašu krásu je naozaj pre všetky dámy. Aj pre tie, ktoré si to na začiatku nechcú pripustiť :o).
„Hoci nie som na ženské veci, celé ma to milo prekvapilo. Z celého ide veľmi pozitívna, ženská energia, radosť. Som rada, že som tu bola. Všetky lektorky majú pre mňa veľkú jednotku ako v prístupe aj profesionalite. Ženy, pokračujte v tom, čo pre nás robíte aj ďalej.“ – zhodnotila Daniela, účastníčka podujatia.

Marcela Spalkova stylmakerka

Najbližší Deň pre vašu krásu

Dátum: nedeľa 27. október 2019

Čas: od 9.30 do max. 13.30

Cena workshopu: 169 EUR

Maximálna kapacita: 6 žien

Miesto konania: Račianska 72, Bratislava

PRIHLÁSIŤ SA

 

Organizátorom podujatia Deň pre Vašu krásu je

https://www.stylnamieru.sk/sluzby_workshopy/beauty_workshop