Skutocna_letna_svadba_Oli_Gary1

Ako začala naša svadba?

Už je to rok, čo sme s manželom a našou rodinou prežili ten najúžasnejší deň v Bojniciach. Štvrtého Júla 2014 sme sa vzali v záhrade v jednom z bojnických hotelov. Začalo sa to takto… S manželom sme sa rozhodli pre malú svadbu v prítomnosti našich rodičov a súrodencov. Keďže ja som júlová, veľmi som si želala mať svadbu v lete, vonku, medzi kvetmi a nezvyčajnými detailami. Rozhodli sme sa pre sýto ružovú dekoráciu, čo podškrtlo celú tú romantiku.

Skutocna_letna_svadba_Oli_Gary2

A aký bol svadobný deň v realite?

Slniečko pieklo, hostia boli nadšení a ja som bola tá najšťastnejšia na svete. Nie len preto, že som sa vydávala za muža mojich snov, ale hlavne preto, že ja mám dokonalú svadbu s dokonalým počasím. ‘Oldtimer’ – starý historický kabriolet z Trenčína, po nás prišiel a vydali sme sa s fotografom do bojnických zátiší. Keď sme sa vrátili, hostia už boli ubytovaní a obdivovali krásne vyzdobenú terasu – našu svadobnú výzdobu.

Skutocna_letna_svadba_Oli_Gary3

Aerosmith – I don’t want to miss a thing bola pieseň, ktorá sa ozývala celou záhradou, keď ma ocko viedol strednou uličkou… Romantika ako sa patrí. :) Obrúčky nám doniesol živý sokol, naša rodina bola v nemom úžase, keďže to bolo malé prekvapko. Na obrade sme mali aj anglicko-slovenského prekladateľa, keďže slovenčina môjho manžela je na úrovni pokročilého začiatočníka :).

Skutocna_letna_svadba_Oli_Gary1

Oslava na terase sa začala krásnym príhovorom mojej sestry a jej famóznym vystúpením na husliach. Jedlo bolo fantastické. Po večery nám čašníčky priniesli ovocnú misu, keďže ovocie k letnej svadbe určite patrí. Namiesto svadobnej torty sme sa rozhodli pre mini tortičky. Terasa bola tak rozsiahla, ze sme mali dosť miesta na poriadnu tancovačku.

Skutocna_letna_svadba_Oli_Gary4

Moja svadba jednou vetou?

Romantická, praktická, výnimočná, letná, dokonalá. Neriadili sme sa žiadnymi pravidlami, vybrali sme si takú svadbu, po akej sme túžili MY. Byť sama sebou, to je najlepšia voľba.

kutocna_letna_svadba_Oli_Gary5

Týmto by som chcela poďakovať svadobnej agentúre Impuls za zorganizovanie mojej dokonalej svadby na kľúč vo veľmi krátkom čase. Ďakujem.

Oli (West Sussex, United Kingdom)