Veron fashion atelier 3

Rozhovor s Veroniku  Kopálovou, módnou návrhárkou nielen svadobných šiat Hoci na prvý pohľad vyzerá veľmi mlado, Veronika nie je v móde žiadny neostrieľaný nováčik. Práve naopak, na konte má už viacero úspechov z celosvetových dizajnérskych súťaží nielen v Európe, ale aj za veľkou mlákou. Jej životopis nás zaujal natoľko, že sme sa rozhodli priblížiť ho aj vám a to…

Valentínske donutky, Heaven Donut Prievidza

alebo netradičné šišky od Heaven Donut z Prievidze Tvoria klasické donuty na denné mlsanie a taktiež tematické výtvory na rôzne príležitosti. Tradičné i menej tradičné šišky, ktoré dokážu zaujať ako darček. Snúbenci z Prievidze vyštudovali služby, ktoré síce nie sú až tak vzdialené ich aktuálnej činnosti, no k donutom sa dostali čistou náhodou. Alebo, žeby predsa len dôkladným…

cvicenie po porode, Trinity Concept, Druzicka sk

Rozhovor s trénerkou a pohybovou terapeutkou Zuzanou Kadukovou Aj napriek tomu, že obe pochádzame z jedného mesta, z ktorého sme aj obe odišli, o zakladateľke jedinečného projektu Trinity Concept Zuzke Kadukovej som sa dozvedela až nedávno. Nie preto, že by bol tak celkom neznámy, ani úplne nový a ani vzdialenosť z Bojníc na Bali nebola prekážkou. Každopádne ma zaujal natoľko, že…

Alebo ako sa obliecť a cítiť sa sama sebou O farebnej typológii sa už popísalo kopu strán, no pri pohľade do ulíc často kvitne len príroda, oblečenie nie vždy. Čím to je, že teória sa ťažko aplikuje do praxe? Keď som s farebnou typológiou začínala, tiež som si kládla túto otázku. A práve hľadanie odpovede na ňu mi pomohlo…

Čo na seba, nechajte si poradiť od stylistky Marcelky

Jedným z mnohých fenoménov dnešnej doby je aj nedostatok oblečenia v preplnenom dámskom šatníku. Týka sa tento problém aj vás? Som osobná stylistka a rada vám pomôžem rozlúsknuť túto záhadu a poodhaliť rúško tajomstva „menej verzus viac“. O čo teda ide, keď si nemáte čo obliecť aj napriek tomu, že šatník nezíva prázdnotou? Tu je 5 najpravdepodobnejších príčin, v čom…

Reštaurácia Meridiana Bojnice - rozvoz jedál v čase karantény

Aktuálna situácia cestovnému ruchu a gastro priemyslu zamiešala karty zo dňa na deň, intenzívne a pravdepodobne na dlhšie obdobie. Ako sa s uvedeným stavom snaží vysporiadať Rezort Pension & Restaurant Meridiana Bojnice? Opýtali sme sa priamo najpovolanejších – spolumajiteľa Patrika Kucku a šéfkuchára Georga Kostku. Registrujem, že úvodné dni ste využili vysoko efektívne na veľké upratovanie, brúsenie podláh…