Nevesta-v-zime

Svadba v zime

Sniežik sa nám chumelí, Vianoce sa blížia a vás možno čaká čarovná vianočná svadba. Svadba v zime vôbec nemusí byť chladná ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. A pritom vôbec nemusí hriať len láska, ako by vám možno na prvý krát napadlo. Ako teda môže vyzerať vaša zimná svadba? Napríklad aj takto:o).

svadobne_cupcakes
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

 

Zasnežené svadobné oznámenia

Začnite rovno tu. Svadobné oznámenie s vianočným podtónom poodhalí  charakter celej slávnosti už na začiatku. V rovnakom tóne laďte aj iné svadobné tlačoviny.

 

Bude vás zaujímať: Svadobná výzdoba na svadbu v zime

 

Svadobný obrad pri vianočnom stromčeku

Pravdepodobne bude výzdobou obradnej miestnosti práve vianočný stromček. Pri troche šťastia ozdobený svadobne.

Bohaté zimné svadobné menu

Nemusíte sa obmedzovať len na ľahké jedlá, vianočná svadobná kapustnica či chrumkavé pečené prasiatko padne vhod počas svadby v zime oveľa viac ako v letných horúčavách. K tomu vianočný punč namiesto apera či digestívu, oblátky, medovníčky a vianočné koláčiky namiesto zákuskov a kopu iných sviatočných dobrôt zaručene vyčarí úsmev na tvárach všetkým hosťom.

 

Svadobná torta na svadbu v zime

V štýle snehovej kráľovnej je nielen snehobiela, ale aj bielo zdobená. Pri pohľade na ňu vám od úžasu bude behať mráz po chrbte.

svadba_v_zime_torta
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

 

Svadobné zákusky vo vianočnom štýle

Vydržia o dosť dlhšie ako v lete. Pokiaľ plánujete svadbu tesne pred Vianocami, môžete spolu s nimi objednávať rovno aj vianočné pečivo, cukrovinky a všetko chodiace okolo cukru. Ušetríte si tak čas aj námahu a budete mať napečené aj pod stromček.

 

Zasnežené svadobné fotografie

Svadobné fotky vo veľkých snehových vločkách a okná a líčka maľované mrázikom určite nemá ktokoľvek.

 

nevesta_v_zime
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Svadobné šaty a make-up

Samozrejme aj vaše svadobné šaty by mali byť prispôsobené všetkej tej paráde. Od nich v podstate budete začínať. Snehobiely kabát či kožuštek z vás spraví pravú snehovú kráľovnú a biele čižmičky zabezpečia pohodu aj v treskúcej zime. Nezabudnite ani na teplé pančuchy, šál, rukavičky a odvážnejšie aj klobúk. Dnes je už ponuka naozaj široká a klobúky nielen pre nevesty, ale aj družičky, maminy a iné dámy už nemusí nosiť len anglická smotánka, ktorá to má na svadbách ako súčasť bontónu.

Jemný zimný svadobný make up podčiarkne vašu krásu a mrázik sa postará o prirodzenú červeň na líčka. Potom už len správnu dávku vašej obľúbenej vône a vaša čarovná vianočná svadba sa môže začať.

 

Čítajte aj: Adventná svadba