Advent je tradične jedno z najkrajších období v roku. Veď prípravy na Vianoce sú v plnom prúde, všetci sa tešia na svoj ich blízkych a ešte bližších a okrem pôstu, ktorý je koniec koncov zdraviu prospešný a pred svadbou ho drží nejedna nevesta, snáď nie je inej prekážky, prečo si nespraviť svadbu práve v tomto čarovnom období. Už spomínaný pôst vám síce môže prekaziť plány o svadbe v kostole a počasie veľmi nepraje svadbe v záhrade či pod bielym svadobným party stanom, no pokiaľ to nie sú dôvody na rezignovanie, hor sa do toho.

Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Advent je síce klasicky aj jedno z najstresovejších období v roku, ale práve prípravy svadby vám umožnia zažiť ho v inom svetle a buď si ho konečne dokonale vychutnať alebo…na to nechceme ani myslieť. Závisí len na vás, či vaša adventná svadba bude výsledkom uponáhľaného predvianočného stresu na druhú alebo inak uponáhľaného predsvadobného organizovania. :o)

Profi_banner_dlhy

 

Výhodná adventná svadba

 

Aké výhody má adventná svadba?

♥ super atmosféra
♥ teploty prajú trvanlivosti svadobných zákuskov a iných dobrôt
♥ žiadny stečený make up či prepotené obleky
♥ romantický biely kožuštek a princeznovské čižmičky vám nikto nevyhovorí, lebo ich naozaj budete potrebovať
♥ svadobné fotky s Mikulášom :o)
♥ svadobná výzdoba poslúži aj ako adventná výzdoba alebo naopak
♥ predĺžené sviatky s rodinou – prídu skôr a zostanú dlhšie
♥ priateľky z juhu vám budú závidieť
♥ vianočný pobyt a svadobná cesta v jednom
♥ dôvod navyše dovolenkovať v teplých či dokonca exotických krajoch

 

Adventná svadba na ľade
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Napadá vám ešte niečo? Dajte nám vedieť, čo vás na adventnej svadbe láka, prípadne čím bola výnimočná vaša adventná svadba. Aj vaša družička sa nechá rada inšpirovať.

Adventná svadba je skrátka originálna svadba, na ktorú len tak ľahko nezabudne ani váš miláčik, ktorému dátumy výročí veľa nevravia. Zároveň dostane šancu obdarovať vás kedykoľvek v tomto období a nepokazí tým tak veľa. Ak by aj, o chvíľu sú Vianoce a môže si to vyžehliť. :o)

 

A tu vám ešte ponúkame zopár adventno-svadobných inšpirácií.

Čítajte aj: Svadobná výzdoba na svadbu v zime

Vyskúšajte aj: Čarovná vianočná svadba