svadobne_cup_cakes_v_kosickoch

Vintage svadba je jednoducho romantická a jemná. A presne taká by svadba mala byť. Ak aj vám zapasovala vintage svadba, pustite sa s chuťou do toho. V obchodom sa to drobnosťami v tomto prevedení hemží viac ako kedykoľvek predtým. Dávajte si však pozor, aby ste to pri tých všetkých milých drobotinkách príliš neprecukríkovali. A čo všetko môže mať na vašej svadbe nádych vintage?

Romantické miesto pre vašu vintage svadbu

Pre vintage svadbu si zvoľte aj náležité miesto korešpondujúce s celkovým štýlom. Či to bude historický zámok, kaštieľ alebo kúria, záhrada alebo lúka alebo dokonca stará sýpka upravená na sálu, ostatné detaily dolaďujte podľa lokality.

 

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, www.impuls.sk

Jemná svadobná výzdoba v štýle vintage

Tu je cítiť vintage štýl snáď najviac. Svietniky, lampášiky, vázičky, aranžmány, kornúty s lupienkami z ručne robeného papiera… to všetko môže mať príchuť nostalgie a čias dávno minulých. S jemnou svadobnou výzdobou nadobudne vaša vintage svadba neodolateľné čaro.

 

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, www.impuls.sk

Kvety a ešte viac kvetov – aj to je vintage štýl

Kvety určite nesmú chýbať, veď sú to práve oni, čo dodávajú jemnosť a zjemňujú prevedenie celej svadby. Lúčne kvety, hortenzie, pivónie, frézie a ruže rôznych druhov, pastelových farieb či tón v tóne podčiarknu charakter a vyzdvihnú vašu svadbu k dokonalosti.

 

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, www.impuls.sk

Vintage svadobné šaty

Čipka nesmie chýbať. Nakoľko to nie je problém ani pri dnešnej svadobnej móde, výber svadobných šiat, ktoré budú ladiť s vašou vintage svadbou by nemala byť až taká veľká dilema. Ibaže by ich bolo až príliš veľa :).

 

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, www.impuls.sk

Aj svadobná torta môže byť vintage

Staré príchute radšej vynechajte :), no zdobenie opäť môže obnášať to, čo celková svadobná výzdoba vašej vintage svadby. Či zvolíte biely marcipán a čipkované doplnky, živé kvety ako v kytici alebo aktuálne moderné holé torty, aj tu sú možnosti výberu široké.

Pokiaľ vás tento štýl láka, no obávate sa práve preháňania či ustriehnutia správnej miery, prenechajte sladký štýl sladkostiam. Moderná svadba s vintage candy barom má tiež svoje čaro.

 

Zdroj obrázkov: www.impuls.sk

Historický oldtimer – pre správnu vintage atmosféru

Keď už nádych histórie, tak všade. Svadobnú limuzínu nevynímajúc. Historický oldtimer dodá vašej nielen vintage svadbe ten správny šmrnc.

A samozrejme vintage môžete mať aj svadobné oznámenia, družičky, svadobný apartmán, príbory a taniere, poháre pre mladomanželov… Je len na vás, do akej miery vás tento štýl opantal a do akej hĺbky sa mu chcete na svojej svadbe venovať.

Pokiaľ už máte svadbu za sebou, nezúfajte, kľudne si urobte vintage Vianoce :o). Ak vám to kvôli sladkosti doma neprejde, no aj napriek tomu by ste to veľmi chceli, vyhraďte vintage drobnôstkam jednu izbu alebo pri najmenšom jej časť. Tak budete mať pekné vecičky na očiach vždy, keď sem zavítate a zároveň nemusíte prezariaďovať celý dom.

Čo hovoríte na vintage svadbu vy? Dali by ste si povedať? Teším sa na vaše názory a nápady v komentároch.

Bude vás zaujímať: Romantická shabby chic a vintage svadba

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.