cervene-pery-nevesta

Zasnežená svadba nemusí byť pre každého, no viete, čo so snehom vyzerá skutočne dobre? Zlaté flitre, červené pery a luxusná kožušina. Ak pátrate po glamour looku, zimná svadba vám ho dopraje plným priehrštím. Pokiaľ budete pracovať so snehobielym podkladom, výrazné doplnky uvedeného typu na ňom určite vyniknú. Od milých rukavičiek, po žiariacu zlatú korunku, tu je 13 impulzov, ktoré vám pomôžu dozdobiť vašu najkrajšiu zimnú svadbu v zasneženej krajine.

zimna_svadba
Zdroj obrázku: www.weddingclan.com
  1. Zlatá flitrová trblietavá zimná svadba

Niečo super trblietavé či žiariace sa hodí nielen na zimnú svadbu, ale aj zimné fotografie. Aby jagania nebolo príliš, zjemnite to napríklad pastelovými alebo tmavými teplými pančuškami či šálom a zostaňte štýlová a v teple zároveň.

  1. Hranaté tvary a zimná svadba

Zakomponujte do vášho zimného svadobného looku niečo hranaté či špicaté. Na počesť škriatkovských čapíc či vianočných stromčekov :-) , no niečo viac ženské. Napríklad čipkované dlhé rukávy so špicatým ukončením, výstrih v tvare V, korunku so špicom, či cencúľové náušnice… Že prečo? Je to také zimné a vianočne romantické.

  1. Červené pery ako svadobný doplnok

Čo poviete na plné a výrazné pery ako svadobný doplnok na zimnú svadbu? My myslíme, že je to skvelý nápad. Zahrajte sa na Snehulienku a doprajte si trochu výstrednosti, ktorá do zimy pasuje.

cervene-pery-nevesta
Zdroj obrázku: www.wantthatwedding.co.uk
  1. Korunka pre nevestu v zime – diamantová i zelená

Aj ozdoba svadobného účesu môže vyzerať kráľovsky, napríklad diamantovo. Pokiaľ nezvolíte klobúk či inú pokrývku hlavy, zamerajte sa na žiariaci diadém. S ním už nebude pochýb, že kráľovnou večera ste práve vy.

Pokiaľ preferujete rustikálne prvky, aj tie sú pre zimnú svadbu ako stvorené. Vneste trochu romantiky do vášho svadobného dňa prostredníctvom jednoduchej, zelenej korunky, prípadne ju oživte troškou sušených zimných kvetov.

diamantova_korunka
Zdroj obrázku: www.tiara-etsy.com
svadobna_kytica
Zdroj obrázku: www.cedarwoodwweddings.com
  1. Štýlové spoločenské rukavičky

Štýlový a zároveň prakticky nevyhnutný doplnok zimnej svadby. Ozvláštnené symbolom vašej lásky či svadby budú vaše svadobné srdiečkové rukavičky pôsobiť milo a originálne.

Pokiaľ sa chcete pochváliť skvelou manikúrou, siahnite po bezprstových rukavičkách. Zahrejú a zároveň poukážu na žiadané detaily.

rukavicky_na_svadbu
Zdroj obrázku: www.etsy.com
  1. Chlpatá pelerína pre nevestu v zime

S kožušinou či radšej jej náhradami nič nepokazíte. Zahreje a zároveň vyzerá luxusne a veľkolepo. Či z nej spravíte hlavný motív, zaujímavý solitér alebo malý doplnok, je len na vás.

svadobna_kozusina
Zdroj obrázku: www.etsy.com
  1. Milá svadobná kytica na zimnú svadbu

Pri zimnej svadbe nemôžete nič pokaziť bielou svadobnou kyticou. Ale ani slamienkovou, vetvičkovou, so šiškami, dozdobenou kožušinou, šálom, pierkami… jednoducho sa zamerajte na detaily, ktoré dokážu aj svadobnej kytici určenej na zimnú svadbu dodať ten správny mrázikovský šmrnc.

svadobna_kytica
Zdroj obrázku: www.weddingchicks.com

Pokračovanie nájdete tu : 13x vhodné doplnky pre zimnú svadbu – Časť 2

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.