golfove_svadobne_doplnky

alebo Svadba versus hobby

Pokiaľ vášmu partnerovi (a teda zväčša aj vám) jeho hobby občas prerastá cez hlavu alebo preň dokonca odmieta zúčastňovať sa na spoločnom živote, aktivitách či svadobnom plánovaní, máte  dve možnosti. Buď sa s tým zmieriť alebo ho zaangažovať spôsobom jemu blízkym :).

Keď sa žení golfový hráč či fanúšik golfu, môže to vyzerať napríklad aj takto:

 

svadba_na_cypre_a_golf
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Cyprus ponúka okrem nadmerného počtu slnečných dní, rôznofarebného mora a pláží aj úžasné golfové ihriská. Na jednom z nich sa môžete nielen golfovo vyžiť, ale aj zosobášiť. Prestížny golfový klub sídliaci v cyperských horách len niekoľko minút jazdy od historického Paphosu ponúka okrem rozľahlých greenov a olivovníkových hájov aj historickú budovu s nádvorím a kaplnkou. Takže pokiaľ váš drahý bude cieliť do golfových jamiek, vy sa môžete pripravovať v príjemnom chládku luxusného apartmánu alebo sa osviežiť kokteilom v reštaurácii s výhľadom na ihrisko. Keď hráči dohrajú svoju hru, jednoducho sa presuniete na svadbu netradičným, no na golfové pomery tradičným golfovým vozíkom na miesto, kde vás už budú očakávať.

 

svadobne_foto_na_golfe
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Golfový svadobný obrad

Váš golfový svadobný obrad na Cypre môže byť:

  • civilný – na nádvorí kláštora
  • cirkevný – gréckokatolícky, v kaplnke
  • symbolický

 

Cyprus_nadvorie_na_svadobny_kokteil
Zdroj obrázku: www.impuls.sk

Pred kaplnkou, na nádvorí kláštora je tiež možné usporiadať svadobnú oslavu v menšom aj väčšom počte či štýle:

Výber je len na vás. Pokiaľ uprednostníte pohodlie moderného klimatizovaného golfového klubu, ste srdečne vítaní.

 

svadobne_foto_na_greene
Zdroj obrázku: www.pinterest.com

K tomu svadobné foto v golfovom areáli, golfové svadobné doplnky a detaily a váš golfista si nebude vedieť vynachváliť. Tak čo poviete? Dáte sa zlákať vôňou olív a švihom golfovej palice a podľahnete volaniu netradičnej svadby na Cypre? Alebo ho skôr presvedčíte na váš vysnívaný rozprávkový variant?

 

Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Nech sa rozhodnete akokoľvek, držím vám palce :).