mobil_svadba

 

6. Neventilujte svoju frustráciu zo svadby na sociálnych sieťach

Stáva sa to často a vyznieva to veľmi zle. Frustrovaná a vystresovaná nevesta sa potrebuje odventilovať a využíva na to online nástenky či verejné diskusie. Celé zle! Rodinný príslušníci, družičky či dodávatelia sú často obeťami útokov, ktoré vychádzajú z momentálnej emocionálne vypätej situácie a s troškou triezvosti zďaleka nemusia byť také zlé, ako sa v danej chvíli javia. Pokiaľ to teda na vás príde, skúste to vyriešiť za zatvorenými dverami, medzi štyrmi očami, bez prítomnosti akejkoľvek verejnosti, už vôbec nie tej globálnej. Nechcete predsa, aby si vás pamätali ako hysterickú nevestu.

 

planovanie_svadby_po_svojom
Zdroj obrázku: www.dottyvintageweddings.co.uk

7. Buďte zhovievaví aj k tým, ktorých na svadbu nepozývate

Ak by ste aj mali k dispozícii bezodný rozpočet a najväčšiu možnú sálu, pravdepodobne nepozvete úplne každého z vašej Insta či Tweet komunity. Skúste byť trochu ohľaduplní aj k tým ostatným a nezahlcujte svoje nástenky len svadobnými informáciami, inak sa s vami časť nesvadobného publika o chvíľu prestane baviť.

 

8. Nenahrádzajte sociálne médiá osobným kontaktom

Aj vo svete médií a online socializácie má osobný kontakt stále svoje čestné miesto. A možno ešte čestnejšie ako keď tu tieto plátky neboli. Nezabúdajte na to a venujte svojim najbližším aj chvíľky strávené spoločne offline. Riešiť všetko len vo virtuálnom prostredí sa nevypláva. Skúste si spomenúť, ako na vás pôsobí, keď dostanete správu klasickou poštou a aké je to vidieť ju len na nástenke v mobile? Posielajte klasické tlačené pozvánky, ručne písané poďakovania a hlavne, žite skutočný život. Vaši blízki – od starej mamy, po najmladšiu sesternicu, to určite ocenia.

 

9. Využite sociálne média na vyhľadanie svadobných dodávateľov

Svadobní profesionáli sa snažia uľahčiť vám plánovanie svadby a dostať sa k vám bližšie aj prostredníctvom online prezentácií. Vyhľadajte si ich, preverte, naštudujte ich ponuky a výber je na vás. Využiť online prostredia na výber dodávateľov je tá správna voľba.

 

socialne_siete
Zdroj obrázku: www.ox.ac

Bude vás zaujímať: 5 otázok, ktoré vám pomôžu vybrať svadobnú agentúru

 

10. Neprežite svoj svadobný deň na telefóne

Hoci ste sa spoločne dohodli, že budete online v priamom prenose, neznamená to, že si svadbu neužijete v reáli. Nekonečné postovanie fotiek a príspevkov na x-y násteniek nie je zdravé, ani zábavné. Zopár sem-tam neuškodí, no neustále pozeranie na obrazovku vás oberie o všetky tie nenahraditeľné momenty, ktoré sa práve okolo vás odohrávajú a viac sa nezopakujú. Ak to musí byť, požiadajte priateľov alebo družičky, aby zopár záberov zastrešili za vás, no potom aj ich nechajte vychutnávať si prítomné okamihy. Na úpravu vášho osobného statusu budete mať predsa dosť času po svadbe.

mobil_svadba
Zdroj obrázku: www.weddingpartyapp.com