svadba_prekvapenie

8. Požiadanie o ruku plné prekvapení

Nakoľko jednoduché položenie základnej otázky už dávno nie je v móde, ak je ten váš nápaditý, môžete sa tešiť na zážitky od samého začiatku.

zasnuby
Zdroj obrázku: www.polisheddiamonds.co.nz

9. Svadobné koláče trochu inak

Príliš veľa marcipánu sa už netrávi, úplne klasické svadobné zákusky sa tak celkom nenosia, zato obľúbený domáci recept, prípadne niečo osviežujúce na sladkom stole zaručene poteší. A navyše, je to aj aktuálne svadobne trendy. :o)

svadobne_semifredo_cokoladove

Čítajte aj: Svadobné zákusky inak

 

10. Momenty prekvapenia na svadbe

Lebo svadba je o sentimentálnych chvíľkach, spomienkach, aj plánoch do budúcna. Navyše trendové prekvapenie bude pekným zážitkom pre všetkých zúčastnených.

 

svadba_prekvapenie
Zdroj obrázku: www.glenandfiona.com

11. Tylové svadobné šaty

Tento štýl je tak ženský a neodolateľne nevestovský, že sa jednoducho nosí, aj keď práve nie je na špičke módneho rebríčka. Plávajúca veľká sukňa pri tanci je jedinečným spôsobom ako skĺbiť tradíciu s modernou bez ohrozenia vášho osobného štýlu. A možno práve preto patria tylové šaty medzi neodolateľné a večne sa opakujúce svadobné trendy.

 

12. Jedinečné svadobné menu

Bio, eko, vege a iné zdraviu prospešnejšie potraviny, receptúry a výsledné efekty zamiešané do svadobného menu sú nielen „in“, ale aj praktické. Zaručene po nich nebudete tak unavení ako po ťažkom steaku, rezni či divine z veľkochovu a zvládnete sa tak zabávať o dosť produktívnejšie :o). Ak navyše darujete hosťom ako spomienku na vašu sladkú svadbu domáci med z lokálneho zdroja, určite na vašu jedinečnú pohostinnosť len tak nezabudnú. Okrem iného, zaviesť tento typ občerstvenia aj na iné rodinné oslavy môže byť impulzom na ďalší z nových trendov nielen svadobných.

 

Svadobné menu - syrová misa
Zdroj obrázku: www.Impuls.sk

13. Prvý pohľad na nevestu

Tento by ste bezpodmienečne mali dať zachytiť a zapamätať si prinajmenšom navždy, nakoľko sa už viac nezopakuje.

 

14. Zapletané svadobné účesy

Dokážu jednoznačne pozdvihnúť nevýrazné na ohromné, pričom sú tak dievčensky romantické a pri malých obmenách zapasujú takmer do každého štýlu. aktuálne nadýchané, voľné a objemné zapletance určite nie sú len chvíľkovým výkrikom módy, ale pravidelne sa vracajúcim svadobným trendom.

vintage_uces_na_ples
Zdroj obrázku: Pinterest

15. Inšpirujúce svadobné kytice

Je oveľa viac svadobných kvetov ako len ruže a kaly. Určite, klasika je klasika, no prečo nevyužiť aj nespočetné množstvo farieb a textúr, ktoré ponúkajú aj menej bežné a pritom stále nádherné kvetinové variácie? Bola by škoda ustrnúť pri nenápaditých kyticiach a nevyužiť, čo príroda ponúka. Pod rukami šikovnej kvetinárky všetky prírodné zdroje dostanú neodolateľný šmrnc a nábeh zapasovať medzi trendy – svadobné či iné.

jesenna_svadobna_kytica
Zdroj obrázku: www.impuls.sk