Trencin mesto mody 2018 svadba – maly

Pripravila: Klaudia Brázdilová

V rámci 26. Ročníka medzinárodného kozmetického veľtrhu Beauty Forum, sa 23.-24.marca 2018 uskutoční Svadobný veľtrh. Počas víkendu sa priestory EXPO CENTER Trenčín zaplnia krásou, noblesou a eleganciou.  Nájdete tam všetko od A po Z pre vašu dokonalú svadbu.

Trencin mesto mody 2018 svadba – maly

Prinášame vám rozhovor s organizátorkou svadobnej výstavy v Trenčíne, Janou Jankovičovou. 

Pani Jankovičová, ako ste sa dostali k organizácii svadobného veľtrhu?

Oslovili ma organizátori výstaviska Expocenter Trenčín, ktorí organizujú medzinárodnú výstavu Beauty Forum. Ich myšlienka bola spojiť svadobný a kozmetický veľtrh v jedno. A pretože to boli ľudia, ktorých si vážim a ktorí taktiež majú rešpekt pred mojou prácou, s radosťou som sa  nechala nahovoriť.

Čo Vás  motivovalo ich ponuku prijať a pustiť sa do takéhoto projektu?

Inšpiráciou sú mi vždy ľudia a ich práca. Svadobnú výstavu dnes už nájdeme na každom rohu. Takže ambície organizovať  ďalšiu svadobnú výstavu som naozaj nemala. Rada totiž robím veci, ktoré nikto ešte nerobil  alebo sa robia veľmi ojedinele.  Ale, keď už sa na niečo dám, tak sa snažím do toho dať naozaj všetko. Nerozmýšľam nad zárobkom, skôr naopak. Dôležité je, aby návštevníci odchádzali spokojní a šírili pozitívny názor a skúsenosť ďalej.  Preto je našim hlavným cieľom posúvanie úrovne kvality veľtrhu stále vyššie a vyššie, a aby si skutočne každý prišiel na svoje.

Jana Jankovicova Trencin mesto mody
Zdroj obrázku: Jana Jankovičová, archív autorky

Ako bude veľtrh prebiehať počas oboch dní?

Samotná svadobná výstava bude umiestnená do dvoch pavilónov,  3 a 4. V pavilóne č. 7 budú prebiehať veľké módne prehliadky svadobných salónov, ale aj jednotlivých módnych návrhárov.  Na výstavu pozývame okrem kvalitných svadobných salónov  aj zaujímavé spoločnosti, ktoré ponúkajú svadobný servis. Napríklad svadobné obrúčky, limuzíny, dekorácie, topánky,  svadobné zákusky, svadobné miesta a iné.   Návštevníci sa môžu tešiť na veľa kvalitných kozmetických firiem, na veľkú Barber show, ktorú zabezpečuje náš generálny partner spoločnosť NATURA SIBERICA. Túto spoločnosť  sa podarilo osloviť a priniesť po prvý krát na veľtrh a som tomu naozaj rada. Okrem toho chystáme rôzne workshopy, vystúpenia známych spevákov,  TOP SECRET SHOW – exkluzívnu show spodného prádla Vierky Koričanskej. Pre pánov sme pripravili tiež módnu prehliadku panských oblekov spoločnosti Lombardi Fashion House, kde prijal pozvanie predvádzať aj nový slovenský idol, herec Juraj Bača. Tiež veľkú hairstylistickú show úspešnej slovenskej vlasovej stylistky Timei Tungliovej Vorosovej.  Čerešničkou na torte bude  veľká narodeninová Show salónu Natasha Azariy, nášho  generálneho reklamného partnera.

V akom štádiu sú momentálne vaše prípravy?

Najnovšie  máme za sebou natáčanie televíznej upútavky v krásnom prostredí Vysokých Tatier. Tvárami nášho TV spotu sa stal charizmaticky hudobník David Bílek a modelka Sofia Gyepesová.  Okrem toho však dlhodobo a intenzívne oslovujeme svadobné salóny, zostavujeme celkový program, vyberáme vhodné modelky, vytvárame mediálnu kampaň, jednoducho práce je naozaj stále dosť.

Je ťažké presvedčiť sponzorov podporiť takúto akciu?

V dnešnej dobe získať sponzorov na čokoľvek je veľmi náročné. Či už na charitu alebo na výstavu. Toto je pre mňa práca, ktorú nemám celkom v láske, ale je potrebná, pretože zo samotnej výstavy sa nedajú zaplatiť všetky tie sprievodné programy a kvalitné služby. A tak mi nič iné neostáva, musím aj ja hľadať ihlu v kope sena… a vždy sa nejaká tá ihla našťastie nájsť dá, pokiaľ ponúkate skutočne kvalitu.

Mia White - Natasha Azariy (6)
Zdroj obrázku: Natasha Azariy

 Aké sú Vaše očakávania z veľtrhu?

Organizácia samotného veľtrhu je jedna vec, ale zorganizovať dokonalú svadbu je druhá. Tak ako neveste záleží na svojej svadbe, rovnako tak záleží nám na Svadobnom veľtrhu. Ani jedno z toho však nie je žiadny lacný špás. Preto sa snažíme pomôcť tým párom, ktoré nemajú dostatočné prostriedky na zorganizovanie vlastnej svadby. Na našom veľtrhu budú mať možnosť vyhrať svadobné prstienky, dekorácie, kompletnú starostlivosť o vizáž nevesty, make-up, úpravu vlasov, zapožičanie šiat a mnoho iných cien. U nás sa majú určite na čo tešiť!

Ďakujeme  za rozhovor

Do  Svadobného veľtrhu v Trenčíne ešte zostáva pár týždňov.  Avšak už teraz môžete prostredníctvom sociálnych sietí  nahliadnuť do príprav a tešiť sa na prekvapenia.  Odporúčame sledovať Facebookový fanpage Trenčín mesto módy, kde budete mať možnosť vyhrať ďalšie zaujímavé ceny. Jednou z nich je napríklad týždňová svadobná cesta do exkluzívneho hotela v španielskej Andalúzii od cestovnej kancelárie Pegas.

Viac informácii o Svadobnom veľtrhu nájdete na: http://tmm.sk/svadobna-vystava/ .