svadobne_topanky


Často počúvame a čítame rôzne rady, ako vyzerať počas svadby super, nikde však nepíšu o tom, ako sa máme v tento veľký deň cítiť. Aj napriek tomu, že máme na sebe veľa vrstiev oblečenia, make-upu, nehovoriac o mega štýlovom účese. Aby ste si boli istá, že ako nevesta budete nielen vyzerať nádherne, ale zároveň sa cítiť v pohode, nechajte sa inšpirovať niekoľkými radami, ktoré vám pomôžu cítiť sa vo svadobný deň pohodlne.

6 tipov ako sa cítiť pohodlne na svadbe

1. Nepoužívajte priúzku formovaciu bielizeň

Povedzme si na rovinu, neoplatí sa to. Na jednej strane sa síce budete cítiť chudšie, čo je cieľom, na strane druhej zažijete kopec neželaných pocitov, bez ktorých si svadobný deň zaručene užijete viac. Bude vám nesmierne teplo, prádlo vás bude tlačiť na viacerých miestach, nebudete môcť tancovať ako obvykle a ešte k tomu sa vôbec nebudete môcť normálne najesť. Ešte stále v tom vidíte výhody?

2. Sexy svadobná bielizeň až na večer

Každá nevesta chce vyzerať dokonale a ku dokonalosti jej pomôže aj sexy spodná bielizeň. Máloktorú nevestu ale napadne, že po pretancovanom večeri bude jej negližé prepotené a bude ho chcieť čo najskôr vymeniť. Svadobný obrad a hostinu preto radšej absolvujte v klasickom, o to pohodlnejšom spodnom prádle, to sexy čipkované si nechajte až na neskôr.

svadobne_saty
Zdroj obrázku: janevale

3. Voľnejší svadobný korzet pre väčšie pohodlie

Hlavne počas tropických letných dní sa budete so stiahnutým korzetom cítiť nesmierne nepohodlne. Nenechajte sa rozhádzať zlými pocitmi a nechajte si korzet uvoľnený až do svadobného obradu, kedy sa už nebude dať zvládnuť to inak. Svadobné šaty s korzetom s maskovaným zapínaním sú na tento účel ako stvorené. A práve tieto zaručene navrhovali ženy, ktoré vedia, o čom hovorím :o).

4. Osviežujúci vánok počas letnej svadby

Hlavne v lete sa môže stať, že horúčavy v synergii s adrenalínovým zahrievaním spôsobia vaše prehrievanie. A keďže na počasie sa spoľahnúť nedá, nenechajte sa zaskočiť a pribaľte si do svojej svadobnej výbavičky vejár alebo aj malý ručný ventilátor, ktorý vás ochladí, keď to budete súrne potrebovať.

5. Niečo na zahriatie vo svadobný deň

Aj keď myslíte pozitívne a veríte, že zlé a chladné počasie vám nehrozí, predsa len si pre istotu pribaľte aj niečo teplé. Nemyslíme tým teplú polievku či ťapku :o), ale kabát, boléro alebo kardigán, ktorý vás zahreje zvonku. V dnešnej dobe je v nesmiernej obľube fotografovanie v exteriéri a pokiaľ si myslíte, že bude trvať iba 30 minút, ste ďaleko od reality. Svadobné fotenie sa môže natiahnuť aj na niekoľko hodín. Neriskujte nachladnutie! Vaše zdravie je predsa dôležitejšie ako fotky v letných šatách uprostred treskúcej zimy, ktoré aj tak nevyznievajú veľmi realisticky, hoci by ste si v danej situácii mohli myslieť niečo iné. Svadbou nič nekončí, práve naopak, všetko len začína.

Bude vás zaujímať: 13 x vhodné doplnky pre zimnú svadbu – časť 1.

svadobne_topanky
Zdroj obrázku: www.ebay.com

6. Druhý pár svadobných topánok = povinnosť

Aj keď sú vaše svadobné črievičky pohodlné, šanca, že podlaha v tanečnej sále bude drevená, je veľmi vysoká. A vy viete, ako vie kráčanie a celonočné tancovanie v lodičkách po takejto podlahe zabolieť. Pribaľte si preto ešte jeden pár topánok na prezutie. Ideálne sú napríklad baleríny, v ktorých bez problémov pretancujete celú noc.

Čítajte aj: 5 tipov ako vyberať svadobné topánky