candy_bar_zimna_svadba

Spôsob servírovania sladkostí prostredníctvom Candy barov je momentálne v kurze. Jeho výhodou sú malé farebné koláčiky poukladané na stolíky s vysokou precíznosťou. Ani ten najnáročnejší hosť nebude mať problém vybrať si. Urobte si radosť Candy barom počas vášho veľkého dňa a spolu s hosťami si pochutnávajte na dobrotách.

 

Svadobná torta ako vrchol Candy baru

Svadobná torta by mala byť najkrajšou časťou Candy baru. Väčšinou sa týči do výšok a na jej vrchole sa nachádzajú postavičky nevesty a ženícha. Ak ste sa rozhodli si váš veľký deň užiť v štýle vintage, elegance alebo retro, pokojne tomu prispôsobte aj hlavný zákusok. Svadobná torta nemusí byť vôbec prezdobená a pokrytá rôznymi farbami, výber je na vás. Vkusne pôsobia aj jednoduchšie kúsky.

 

Zdroj obrázkov: www.impuls.sk , Pinterest

 

Svadobné sladkosti prispôsobte téme

Ak sa významný deň ponesie v istých farbách alebo téme, prispôsobte tomu aj výber koláčikov a ich usporiadanie. Pri svadbe ladenej do jesenných farieb použite živé a pestré odtiene, napríklad oranžovú, zelenú, nebojte sa ružovej ani červenej. Jednoducho ich docielite farebným marcipánom. V zime pekne vynikne biela v kombinácii s vianočnou červenou alebo modrou.

 

Zdroj obrázkov: www.impuls.sk , Pinterest

Z každého rožku trošku

Jednou z nespočetných výhod najnovšieho trendu v servírovaní zákuskov na svadbách a iných slávnostných udalostiach je veľa druhov v malých dávkach. Na svoje si prídu aj deti, ktoré Candy bary milujú pre ich rôznorodosť a farebnosť. Navyše tento spôsob podávania sladkej bodky je oveľa hygienickejší keďže cup cakes sú balené samostatne. Nezjedené koláče môžete pokojne rozdať priateľom a blízkym, keďže aj na druhý deň vyzerajú čerstvo a vďaka ich malým rozmerom sa nerozpadávajú.

 

Zdroj obrázkov: www.impuls.sk

Menovky, menovky, menovky

Ako sme už spomenuli, Candy bary sú novinkou a starší hostia môžu byť zo začiatku pri výbere stratení. Naveďte ich na to, čo majú najradšej pomocou vkusných menoviek. Dolaďte ich ku zvyšku svadobnej výzdoby a k prestieraniu. Uvidíte, nakoniec sa šikovné koláčiky stanú hitom aj v kruhu staršej generácie.

 

candy_bar_menovky

 

Svadobný Candy bar z dielne profesionálov

Súčasný  trend je prispôsobovať svadobné koláče nevestiným šatám, celkovej výzdobe aj priestorom. Ak si na túto úlohu netrúfate, pokojne využite služby profesionálnych firiem, ktoré sľubujú vytvorenie sladkého menu podľa vašich predstáv. Výhodou najímania Candy barov je okrem dokonale zladeného servírovania aj možnosť vypožičania si pohárov, podnosov, servírovacieho skla, naberačiek alebo klieštikov k zákuskom. Candy bary, ktoré sa už aj v našich končinách stávajú čoraz populárnejšími, môžete využiť nielen na svadbe. Stolom plným sladkostí ohúrite aj na rozlúčkach so slobodou, narodeninových oslavách, výročiach alebo na stužkovej slávnosti. Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti s týmto spôsobom servírovania v komentároch.

 

Ďalšie inšpirácie nájdete na našich Pinterest nástenkách.

 

Bude vás zaujímať: Svadobné zákusky inak / Sladký sviatočný bufet