bordove_svadobne_oznamenie

Svadby v zimnom období sú nežné, nevinné a čisté, čo reprezentuje hlavne biela farba rozprestierajúca sa všade navôkol. Na zimnú svadbu bol určite nejaký pádny dôvod. Možno je to čas, kedy ste sa vy dvaja prvýkrát stretli, možno ste v zime prežili najmagickejší moment vzťahu alebo jednoducho obľubujete toto ročné obdobie. Každý jeden argument pre zimnú svadbu má právo vyniknúť, a preto ho podporte voľbou farebných tónov vašich svadobných oznámení.

Komu áno, komu nie?

Svadba nie je lacná záležitosť, to vie snáď každý. Jedným z kritérií pri voľbe veľkej alebo malej oslavy je aj rozpočet. Dohodnite sa koľko priateľov a rodinných príslušníkov pozvete. Sily by mali byť na oboch stranách približne vyrovnané (ak sa samozrejme nedohodnete inak). Svadobné oznámenie môžete aj napriek malej svadbe rozoslať viacerým známym a priateľom, ktorí nebudú mať tú česť zasadnúť spoločne s vami za svadobný stôl. Ale aspoň ich upovedomíte o veľkom životnom kroku, čo určite mnohých z nich veľmi poteší.

graficke_svadobne_oznamenie_zimne
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Štýl a svadobné oznámenie

Pri výbere svadobných oznámení je prvým kritériom ich celkový štýl a vzhľad. Oznámenia nesú myšlienku, celú filozofiu vášho vzťahu aj vášho veľkého dňa. Venujte im preto pozornosť a spoločne s partnerom si premyslite ich ideu. V niektorých prípadoch sú aj predzvesťou na svadobnú pozvánku, a preto by sa mali štýlovo zhodovať s tým, čo pripravíte hosťom počas vášho dňa D.

svadobne_oznamenie_krajka
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Farebnosť pre oznámenie na svadbu

svadobne_oznamenie_drevo
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Celé svadobné oznámenie by ste mali ladiť do jemných farieb alebo ak ste sa predsa len rozhodli pre sýtejšie – kontrastovať ich s bielou. Dôležité je zladiť počasie vonku s atmosférou vnútri, aby sa vaši hostia cítili príjemne.

Biele svadobné oznámenia

elegantne_zimne_svadobne_oznamenie
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Jednoduché línie a jedna tónová farebnosť sú predzvesťou štýlovej luxusnej svadby. V súčasnosti sú dostupné rôzne trblietavé papiere, ktoré dodajú lesk a ak sa skombinujú s elegantným písmom, vzniknú malé klenoty. Na jednofarebné zimné oznámenia odporúčame bielu, krémovú, bledomodrú a ich odtiene. Ak papier ozdobíte napríklad tematickou elegantnou vločkou, vytvoríte skvelý dojem.

Farebné svadobné oznámenia

Ak ste sa rozhodli pre farby, zvoľte typicky zimné. Pekne ukáže bordová s kombináciou bielej alebo tmavomodrá v rovnakej kombinácii. Zimnú atmosféru navnadíte napríklad vločkami, zasneženými stromami alebo pastvinou. Keďže bude oznámenie farebne aj graficky vynikať, písmo už príliš nekombinujte a siahnite po jednoduchšej variante.

bordove_svadobne_oznamenie
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Grafik alebo ,,Handmade” oznámenie

elegantne_svadobne_oznamenie_zima
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Určite poznáte mnoho šikovných a talentovaných grafikov, ktorí vám pomôžu s vyhotovením, ak si neviete rady. Niekedy im stačí naozaj len pár minút spoločného rozhovoru a z vašich slov presne pochopia, ako by ste chceli, aby svadobné oznámenia vyzerali. Profesionálny grafik vám vie odporučiť aj kvalitnú a lacnú tlač, čo sa vám bude hodiť hlavne pri obmedzenom rozpočte. No možno ste takí šikovní, že žiadneho grafika nepotrebujete a dokážete si vytvoriť ,,handmade” oznámenia z jednoduchého recyklovaného papiera a krajky alebo fotografie a popisu. Pri ich realizácii strávite spoločne čas, čo sa určite premietne aj v celkovej harmónii vášho svadobného dňa.

svadobne_oznamenie_fotka
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Prajeme veľa šťastia pri výbere toho najvýstižnejšieho svadobného oznámenia! :)