logo-na-koberci

 6. Fotky v rámikoch pre spestrenie uličky k oltáru

Olemujte uličku k oltáru vašimi spoločnými obrázkami v rámikoch povešanými na krajných stoličkách. Určite sa stanú predmetom záujmu z viacerých strán.

Čítajte aj: 10 tipov na dekoráciu uličky k oltáru – Časť 1.

7. Výroky či navigácia lásky – až k oltáru

Realizujte sa sami a napíšte na pekné ceduľky či tabuľky rôzne výroky o láske, partnerstve, rodine… ktorými spestríte uličku k oltáru nielen hosťom, ale aj vášmu nastávajúcemu. Len pozor, aby sa nezačítal a trafil k vám :-).

vyroky-lasky
Zdroj obrázku: www.preownedweddingdresses.com

8. Mašle alebo látky na dekoráciu cestičky pred oltár

Pokiaľ ide o rozpočet, stále môžete využiť aj klasické stuhy či stužky, látky a mašle, ktorými vyzdobíte cestu k oltáru rôznymi spôsobmi – jednoducho alebo rafinovane, doplnené mini vedierkami s kvetmi, brečtanom či dokonca brošňami, diamatmi i štrasom na pozdvihnutie elegantného looku.

kvetinove-gule
Zdroj obrázku: www.temanten.blogspot.com

 9. Perá a pierka na vytýčenie cesty k oltáru

Jemné a ľahké, nežné a romantické, biele svadobné perie tiež dokáže vyčariť divy na vašej dôležitej ceste za vaším milovaným. Aby ste sa mohli vznášať či nadnášať, skúste to pre zmenu s pierkami – či už na stoličkách, na retiazkach, namiesto kvetov… a nechajte sa unášať vo vetre spolu s nimi.

logo-na-koberci
Zdroj obrázku: www.weddingflowerss.com

10. Logo lásky na sobáši

Vytvorte alebo si nechajte vytvoriť vlastné logo, ktoré môžete použiť nielen na vyzdobenie červeného či bieleho koberca vedúceho k oltáru, ale aj na tanečný parket, servítky, tlačoviny či kdekoľvek inde.

A ešte sme neskončili :-). Na čo si dať pozor pri zdobení uličky k oltáru čítajte nabudúce.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.