lampase-s-kvetmi

Keď príde na svadobné dekorácie, zvádza to k šetreniu práve na sobáši, ktorý trvá len niekoľko minút v porovnaní s nasledujúcou svadobnou recepciou. Ale práve svadobný obrad je ďaleko viac fotografovaný ako samotná svadobná oslava, tak by ste to mali ešte predsa len zvážiť.

lampase-s-kvetmi
Zdroj obrázku: www.tietheknotsantorini.com

 

Je to práve ulička k oltáru, ktorá urobí prvý dojem na vašich svadobných hostí aj na svadobných fotografiách, tak ju zvýraznite náležite jej postaveniu. Tu je 10 spôsobov na dekoráciu uličky k oltáru, ktoré by ste mali vyskúšať, aby ste zúčastnených ohúrili hneď na začiatku.

 

1. Vytýčte uličku k oltáru drevom alebo kamienkami

Pokiaľ plánujete svadbu na pláži, zvážte vytýčenie uličky dlhými drevenými brvnami, ktoré môžete dozdobiť kvetmi alebo ich nechať len tak, s nádychom patiny a prírodného looku. Alebo si ju vykamienkujte napríklad popísanými okruhliakmi. Ulička pritom vôbec nemusí byť len priamočiara, podľa Feng Shui energia tečie lepšie práve mierne kľukatou :-).

kamienky-lemujuce-ulicku-k-oltaru
Zdroj obrázku: www.elizabethannedesigns.com

 

2. Olemujte uličku visiacimi džbánmi

Tieto vyznejú zaujímavo naplnené zeleňou, kvetmi, gypsofilou alebo mixom všetkých. Výhodou je, že džbániky nie sú na zemi a po sobáši ich môžete premiestniť do svadobnej sály a použiť kdekoľvek inde.

kvety-v-dzbanikoch
Zdroj obrázku: www.save-on-crafts.com

 

 3. Lampáše v uličke k oltáru

Použite lampáše rôznych veľkostí a tvarov na vyčarenie pekného vzhľadu vašej uličky k oltáru, ktoré tiež môžete následne efektívne využiť na stoly hostí na svadobnej oslave. Lampáše pritom nemusíte naplniť len sviečkami, oveľa romantickejšie vyznejú plné kvetín.

lampase-lemujuce-ulicku
Zdroj obrázku: www.save-on-crafts.com

4. Kvetinky v črepníkoch ako lemovanie uličky

 

Ak plánujete záhradnú alebo svadbu v Boho štýle, črepníkové kvetinky skrášlia vašu uličku presne tak ako potrebujete. Použite bohaté aranžmány, ktoré urobia skutočný objem aj dojem.

jesenna-tekvicova-ulicka-k-oltaru
Zdroj obrázku: www.rosasolutionscom

 

 5. Tematické uličkovo-uličnícke dekorácie :-)

 

Zvážte dekorácie, ktoré ladia s témou vašej svadby alebo prichádzajúcich sviatkov. Jesenné tekvice, vetvičky so šiškami, vysoké vázy plnené ornamentmi, sladkosťami či vianočnými guľami, visiace červené srdiečka… alebo čokoľvek iné.

Pokračovanie nájdete tu: 10 tipv  na dekoráciu uličky k oltáru – Časť 2

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.