Leto pomaly ale isto završuje svoju  tohtoročnú sezónu a my sme tu opäť s novými tipmi a radami ako aj inými novinkami na spríjemnenie a uľahčenie plánovania vašej svadby.

káva

Čo sme pre vás pripravili?

  • pekné svadbičky doma aj v zahraničí – ako to dopadlo tohto roku s našou snahou a realizáciami si môžete pozrieť v našich referenciách, ktoré stále dopĺňame.
  • sladké novinky v našej ponuke – cup cakes, cup cake torty cake pops  – krásne sladké dobrotky na váš svadobný stôl alebo sladký bufet – Candy Bar môžete odteraz objednávať priamo u nás. Onedlho budeme mať aj vzorky na ukážku, že sú skutočne také krásne ako na obrázkoch.
  • nový webwww.svadbavrime.sk – nakoľko svadba v Ríme sa vám mnohým zapáčila, pripravili sme jej samostatný web, kde sa dozviete všetko potrebné. Ak máte záujem o svadbu v Ríme, sledujte našu novú webku, kde sa dozviete viac.

A čo stále chystáme?

  • cestu do Ríma – odkiaľ prinesieme ďalšie novinky. Nechajte sa prekvapiť už čoskoro.
  • ďalší nový web – tentokrát len v angličtine. Pokiaľ žijete v zahraničí alebo plánujete svadbu s cudzincom či sa len chcete jednoducho zdokonaliť v cudzom jazyku, onedlho budete mať príležitosť.
  • Pinterest Boards – galérie obrázkov s tipmi a nápadmi na vašu rozprávkovú svadbu nielen na zámku.

A ešte niečo, čo nebudem prezrádzať, no určite sa oplatí počkať si na to. A ako ste prežili leto vy? Verím, že v pohode alebo svadobne.

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.