ImpulsWeddings

Mnohým ho určite netreba predstavovať, no pokiaľ ste na stránku plnú násteniek s úúúžasnými vecičkami ešte nezablúdili, trošku vám ju priblížime.

ImpulsWeddings

Ide o čisto obrázkový web, kde si pripínate zaujímavé veci alebo vaše záujmu – pin+interest rôznych tém, z ktorých si tvoríte nástenky. Vznikajú tak tematicky príbuzné nástenky napríklad Svadby na zámku, Svadba v Ríme, Jesenné svadobné inšpirácie, Svadobné torty, Darčeky pre svadobných hostí, ktoré vytvárajú akési katalógy inšpirácií.

Výhodou je, že každý obrázok má aj uvedený zdroj, takže presne viete, odkiaľ pochádza. Ďalším plusom je, že príbuzné veci z príbuznej témy nájdete na jednom mieste a mnohé z nich sú skutočne ukážkové. A do tretice, môžete si ich kľudne uchmatnúť aj na svoju nástenku obľúbených.

ImpulsWeddings_Referencie

Castle_weddings

Autumn_weddings

Wedding_cakes

Takže, ak nabudúce zatúžite po inšpirácii nielen na svadobné dekorácie, vyskúšajte pripináčiky. Aj nás to celkom chytilo a musím sa priznať, že nás úprimne teší ich ďalšie zdieľanie, ktoré každým dňom rastie oveľa viac ako na FB, s ktorým je to mimochodom tiež prepojené. Takže pokiaľ ste skôr prívržencom tejto sociálnej siete, pripináčikový prehľad budete mať aj tam.  A môžete ho vyskúšať aj priamo z družičkovského webu, kde ho nájdete na úvodnej stránke vpravo, pekne srdiečkovo červený.

Želám vám veľa pekných nápadov a do pripínania priatelia :-).

Vaša družička