ona_povedala_ano_zasnubyona_povedala_ano_zasnuby

Zoznámte sa s najnovšou pravou nevestovskou blogerkou Amber Herring, editorkou New York City, so zameraním na fitness a štýl! Počas posledných niekoľkých týždňov, Amber zaznamenala každý detail svojho procesu plánovania svadby – od toho ako sa dostala do formy, po vyšperkovanie jej vzhľadu. V tomto článku zdieľa, ako sa jej podarilo zmanažovať si svoje dlhé zásnuby.

Bolo to takmer pred 18 mesiacmi, keď ma môj snúbenec Rajiv požiadal o ruku v Paríži. Pocit “toľko času” plánovať je preč a veľký deň je už za tri týždne. Na jednej strane som rada, že sme sa rozhodli mať dlhé zásnuby, no na druhej je irónia, ako bol ten čas naším nepriateľom a zároveň naším priateľom v procese plánovania. Tu je niekoľko z mojich najpozoruhodnejších kladov a záporov a ako som to všetko zvládla:

Výhody a nevýhody dlhých zásnub

ona_povedala_ano_zasnubyona_povedala_ano_zasnuby
Zdroj obrázku: www. pinterest.com

Klady: môžete plánovať veľké veci ďaleko dopredu, a potom si dať pauzu

Fotograf a hudba sú dôležité a keďže majú obmedzenú dostupnosť, všetko sme si rýchlo zarezervovali a potom sme sa rozhodli urobiť si prestávku. Vďaka stanoveniu hlavných priorít sme mohli relaxovať s vedomím, že máme veľa času.

Zápory: máte čas na premýšľanie o rozhodnutiach

Požehnanie krátkych zásnub je, že ste nútení rýchlo myslieť a robiť rozhodnutia, ktoré nemôžete zmeniť. Dokonca aj tá najrozhodnejšia osoba môže mať ťažkosti pri výbere témy, kvetov a šiat. Predstierajte, že ten čas nemáte. To vás donúti veriť vášmu inštinktu.

Klady: máte čas na DIY (urob si sám) projekty, ak chcete

Rozhodli sme sa obmedziť rozpočet kvetinára tým, že vytvoríme naše vlastné vázy a sviečky. Moja mama a ja sme mali čas sa porozhliadnuť po vázach a dokonca aj pripraviť projekt tak, aby boli všetky v rôznych odtieňoch zlatej. Ale pozor: DIY nie je také jednoduché, ako to vyzerá. Nepreceňujte sa bez ohľadu na svoju časovú voľnosť. Potom, čo sme dokončili projekt s vázami, sme sa rozhodli, že DIY projektov bolo pre nás dosť.

Zápory: máte pocit, že možnosti sú nekonečné

Pri dlhých zásnubách je čas váš priateľ a zároveň váš nepriateľ. Nevesta sa môže stratiť v čiernej diere Pinterestu, kde si bude donekonečna prehliadať svadby a robiť si výskumy. Dajte si časový limit a držte sa ho. Napríklad, mám jeden týždeň vyhľadať ozdoby a zúžiť ich na obľúbené. Nenechajte sa opantať pocitom, že vždy môžete nájsť niečo lepšie, to nie je pravda.

Klady aj zápory: máte veľa času na to, aby ste sa dostali do formy na váš veľký deň

Dlhé zásnuby sú dvojsečnou zbraňou na vytvorenie fit plánu. Neprestávajte ho plniť. Urobte si plán a povoľte si nejaké prehrešky. Zaviažte sa, že budete jesť zdravo a cvičiť, ale akceptujte nejaké výnimky, vďaka ktorým nevyhoríte. Môj plán bol znížiť sacharidy, mliečne výrobky a cukor a cvičiť šesť hodín týždenne. V tomto období som mala nejaké „hriešne“ jedlá, ale vždy som sa snažila upriamiť môj pohľad na odmenu … a váhu.

Klady: Môžete si užívať obdobie byť zasnúbený

Napätie z plánovania svadby môže páry zasiahnuť. S dlhými zásnubami som cítila, že mám čas sa tešiť z plánovania a zo statusu snúbenice. Je to fajn, vybudovať si v našej rodine a medzi priateľmi očakávania. Vďaka tomu si tiež udržujeme na pamäti, ako veľmi si budeme musieť vychutnať deň, kedy to príde.

Zdroj článku: Brides.com , Preklad: LM