svadobne_vtipne_dary_pre_hosti

Obdarovať ženícha alebo nie?

Pre niektorých novomanželov je darom samotný sobášny list a už žiadne iné vzájomné prekvapenia nepovažujú za potrebné. Ak ste ale romantické duše a rady darujete, nikto vám v tom nebráni. A hlavne nie pri takej výnimočnej príležitosti, akou je svadba. Ak premýšľate, či darovať alebo nedarovať vášmu budúcemu manželovi niečo hodnotné na pamiatku, nepozerajte sa na názory iných. Ak mu niečo chcete kúpiť, urobte tak. On sa určite poteší.

dar_pre_zenicha_od_nevesty_par

 

Aký darček vybrať pre ženícha?

Každý sme iní, máme iné hodnoty a záujmy. Nevesta svojho ženícha dokonale pozná a vie, čo by sa mu páčilo. Ak mu zabezpečíte čosi, o čom dlho premýšľal, o čom hovorí alebo po čom už dlhšiu dobu túži, určite nespravíte krok vedľa. Je len na vás či sa rozhodnete pre praktické, relaxačné alebo umelecké dary.

 

voucher_dar_pre_zenicha_od_nevesty

 

Čo ženíchovi radšej nedarovať?

Pri nákupe pre vášho ženícha sa obhliadajte po veciach, ktoré by sa mohli páčiť jemu. Nesiahajte po tom, čo zaujalo vás a so ženíchom to nemá nič spoločné. Svadobným darom sa v mužovi nesnažte ani vyburcovať záujem o nové koníčky- zjednodušene povedané, ak nerád varí, nekupujte mu panvicu. Vyberáte veľmi významný dar, ktorý sa bude po celý život spájať s vašou svadbou, a preto si premyslite do čoho investujete. To, čo vyberiete, nemusí byť za každú cenu drahé a veľkolepé, mnohých potešia aj maličkosti.

dar_od_nevesty_pre_zenicha

 

Darčekové tradície hovoria

Zvykom v mnohých častiach našej krajiny je darovať ženíchovi pierko. On na oplátku kupuje neveste kyticu alebo topánky. Tradičný spôsob daru sa vám môže hodiť, ak si na obdarúvaní nepotrpíte a nepovažujete ho za nutnosť. Pierko je hodnotná maličkosť, jednoducho ho viete uchovať na pamiatku a zároveň z funkčného hľadiska spĺňa účel. Mnohé páry obmieňajú dar tradičného pierka za košeľu, kravatu alebo iný kus oblečenia, ktorý bude mať ženích na sebe. Je to len na vás, na vzájomnej dohode a vkuse.

pierko_dar_pre_zenicha_od_nevesty

 

Inovatívne darčeky pre ženícha

Za inovatívne sa považuje kúpa niečoho špeciálneho, osobnejšieho. To sú dary, ktoré si premyslíte, niečo si o nich pozisťujete, keďže zo všetkého máme na trhu niekoľko druhov v rôznej kvalite a cene. A nakoniec vyberiete ten najvhodnejší typ, pekne ho zabalíte a podarujete vo vami stanovenom čase. Ani tu sa nenechajte odradiť rečami, že to a to sa ako svadobný dar nehodí, pretože daná osoba to tak kdesi čítala. Výhodou týchto darov je, že si ich vôbec nemusíte vymeniť počas hostiny a pred ľuďmi, dokonca to môže ostať navždy len medzi vami.

hodinky_dar_pre_zenicha_od_nevesty

Či už sa rozhodnete darovať budúcemu manželovi tradičný prézent alebo vyskúšate niečo nové, prajeme Vám šťastnú ruku pri výbere. :)

Zdroj obrázkov: Impuls.sk , Pinterest.com, pinterest.com/impulsweddings

Bude vás zaujímať: Svadobné darčeky na zimnú svadbu