planovanie_svadby_online

Časť 2. – Svadobná agentúra v akcii

Po prvej časti svadobná agentúra versus družičky – časť 1 pokračujeme

Pokiaľ nasledovné úlohy nemáte kedy riešiť vo vlastnej réžii a nechcete nimi zaťažovať vaše družičky, ktoré tiež majú svoj plán dňa, obráťte sa na svadobných profesionálov. Radi vám sprostredkujú nadobudnuté skúsenosti a uľahčia vám nielen svadobné prípravy, ale hlavne samotný svadobný deň.

S čím pomôže svadobná agentúra:

Poradí a pripraví plán vašej svadby

Načo vám bude plán plánovania aj realizácie celej svadby? Neverili by ste, čo všetko je potrebné pripraviť. Prídete na to práve pri plánovaní svadby s agentúrou.

Vypracuje predbežný rozpočet

Svadobná agentúra vám vypracuje rozpočet, ktorý s vami postupne vyladí do najmenších detailov. Pokiaľ si svadbu plánujete sami, tiež by ste naň nemali zabúdať, no rovnako ho ani klásť na najvyšší piedestál.

planovanie_svadby_online

Agentúra zabezpečí miesto sobáša aj oslavy

A všetky súvisiace náležitosti. Opäť kopu detailov, ktorými nemusíte zbytočne zaťažovať seba ani svoje družičky, nakoľko svadobná agentúra vás od nich odbremení.

Aj vhodných dodávateľov odporučí svadobná agentúra

Vy si stanovíte požiadavky, svadobná agentúra vám ponúkne možnosti. Spolu si určíte cieľ, ktorý vám následne pomôže naplniť.

Wedding planner zarezervuje vybraných dodávateľov

Svadobná agentúra s dodávateľmi svadobných služieb zariadi všetko potrebné – porieši zmluvy, objednávky, zálohy, platby – vy si zatiaľ užijete čas s družičkami a príjemnejšími činnosťami určenými pre ne.

Svadobná agentúra pomôže aj s vybavovaním dokumentov

Čo je vítané hlavne pri svadbe s cudzincom. Pokiaľ plánujete svadbu zo zahraničia, tento bod programu určite oceníte. Hoci podpisovať dokumenty na úradoch za vás nemôže, skúsená svadobná agentúra vám poradí, čo všetko je potrebné, ako postupovať, zabezpečí preklady a tlmočenie, ako aj overenie po sobáši. Keď viete, ako na to, zďaleka to nevyzerá ako nočná mora, ktorá prichádza v prípade, keď len tápate a netušíte, čo ďalej.

Harmonogram svadobného dňa v réžii agentúry

Finále celého svadobného plánovania vyvrcholí práve v deň vašej svadby. Aby všetko klaplo, harmonogram pre všetkých zúčastnených je viac ako dôležitý.

Svadobný koordinátor skoordinuje všetkých a všetko

Aby ste si vašu svadbu mohli užiť spolu s vašimi družičkami. A aby bol konečný efekt dokonalý, svadobný koordinátor sa postará o dodržanie svadobného plánu a hladký priebeh celého dňa až do záverečného vyprevadenia hostí a upratania sály. Vy sa v tento deň necháte len skrášliť a budete si ho užívať naplno.

Ako si váš svadobný plán rozdelíte vy? Podeľte sa o vaše predstavy či skúsenosti v Komentároch. Budem sa tešiť.

Zdroj obrázkov: Pinterest

ImpulsWeddings_Referencie