Jesenné počasie je typické sychravým vzhľadom aj pocitom, pred ktorými vás ochráni vhodné oblečenie ako aj správna pokrývka nielen hlavy. Po svadobnom dáždniku však zďaleka nemusíte siahať len počas jesenných svadobných dní. Kedy ozvláštniť svoj svadobný outfit dáždnikovým doplnkom? Tu je pár tipov od družičky:

Svadobný dáždnik do dažďa

Tento variant by ste mali mať pripravený po ruke kedykoľvek, nielen počas obdobia dažďov. Ani letné búrky nie sú výnimkou, preto sa zabezpečte v dostatočnom predstihu aj pred vašou letnou svadbou. Biele dáždniky so svadobným lookom totiž nie sú k dostaniu na každom rohu.

svadobny_dazdnik_srdce
Zdroj obrázku: www.notonthehighstreet.com

 

Dáždnik na svadbu v snehovej chumelici

Rovnako nepremokavý, konštrukciou pevnejší (aby počas zimnej fujavice nesuploval funkciu padáka a neodvialo vás skôr ako sa dostavíte pred oltár) a designovo prispôsobený ročnému obdobiu, by ste určite nemali obchádzať, pokiaľ plánujete zimnú svadbu. Okrem praktickej ochrany pred vyčíňajúcim počasím vám dodá old fashioned romantic look.

dazdnik_na_zimnu_svadbu
Zdroj obrázku: www.weddings.garretthubbard.com

 

Svadobný slnečník proti slnku

Pokiaľ v úlohe letnej nevesty neplánujete nosiť celý deň na hlave sombrero, nezabúdajte na ochranu pred slniečkom vo forme slnečníka. Nejde len o to, aby ste sa na fotkách nemračili, ale aj o to, aby ste počas niekoľkohodinového fotenia nedostali úpal, ochránili si make-up a vlasy a neprišli na sobáš s červeným nosom :) či nebodaj herpesom nielen na perách.

heatonhouseevents.co.uk
Zdroj obrázku: www.heatonhouseevents.co.uk

 

Imidžový dáždnik či slnečník na svadobné fotenie

Papierový slnečník, čipkovaný slnečník, dáždnik v tvare srdca či akýkoľvek iný štýlový dáždnik vám poslúžia nielen ako ochrana pred nepriazňou počasia, ale aj ako tienidlo na dobré svetlo potrebné na magazínové svadobné fotografie.

 

svadobny_slnecnik_na_fotenie
Zdroj obrázku: www.weddings.garretthubbard.com

Či má byť vaša svadba jarná, letná, jesenná či zimná, dáždnik alebo slnečník by vo vašej doplnkovej svadobnej výbave nemal chýbať. Či už ako železná rezerva pre prípad potreby, alebo ako trendy doplnok pre každý prípad :) . Svadbu bez neželaných vplyvov nielen počasia vám želám.