gelove_vlozky_do_topanok_aliexpress.com

Letné doplnky do svadobných topánok

Hoci už máte pančuškové záležitosti vyriešené, ešte stále ste so svadobnými topánkami neskončili. Myslite aj na to, že sobášom, pokiaľ sa nezúčastňujete len jeho, letná svadba zďaleka nekončí, práve naopak. To, pre nohy najzložitejšie, ešte len začne :o). Poistite sa preto nielen náhradnými nižšími topánkami, ale aj výbavou do nich. A teraz nemyslím len náhradné pančuškové variácie v prípade rýchlika s rýchlosťou blesku prichádzajúceho bez zavolania už pred obradom. Ale aj nasledovných úľavových pomocníkov, ktorí vám zodpovedne zodpovedajú otázku, čo obuť do svadobných topánok.

 

ponozky_do_balerinok_etsy.com
Zdroj obrázku: www.etsy.com

 

Gélové vložky do svadobných topánok

Pokiaľ riešite ploché nohy, rôznu dĺžku chodidiel či iné bežné anomálie, určite ste už vyskúšali všeličo. My tiež :o). A tak nám napadlo, že by to mohlo pomôcť aj vám. Takže, keď vložky, tak také, s ktorými vydržíte v pohode do rána a ktoré pomôžu, nie pridajú starostí. Tvrdé, potivé a „možno aj sadnúce“ nechajte radšej doma, do svadobnej kabelky si pribaľte istotu. Gélové vložky do topánok predstavujú vlastne všetko v jednom, takže veľa miesta vám nezaberú.

gelove_vlozky_do_topanok_aliexpress.com
Zdroj obrázku: www.aliexpress.com

 

  • protišmykové – možno to postrehnete až na svadbe, ale sandále majú väčšinou hladký povrch pod prstami, na ktorom sa silonky náruživo kĺžu a vám tak prsty utekajú von skôr ako chcete urobiť krok. Zabrzdite ich gélovými vložkami a kráčať budete súbežne :o).
  • upravujúce veľkosť – pokiaľ vám tiež vyhovovali polkové veľkosti topánok, ktoré boli k dispozícii kedysi, preto nie sú dnes :o(, poriešte to vložkami. Účinne vyplnia zostávajúci priestor tam, kde to potrebujete a v druhej topánke nezaberú toľko miesta ako bežné vložky, preto ich zvládnete v oboch.

     Čítajte aj: Čo si obuť do svadobných topánok 1.

  • ortopedické – čiastočne spĺňajú aj tento účel, nakoľko sú gélovo tvarované a výstupkovo ďubkované, čo zabezpečí príjemné masírovanie chodidla aj mierne vyvýšenie. Závisí od toho, aké a kam ich potrebujete (len pod prsty, pod celé chodidlo…). Lebo ploché nohy vedia veru potrápiť, zvlášť pri nadmernej svadobnej záťaži.
  • protibolestné – či uvoľňujúce – to je presne to, čo počas svadobnej zábavy potrebujete. Gélové vložky sú príjemné na dotyk a príjemne uvoľňujúce. Stačí si trochu vystrieť nohy a umožniť im rozpínať sa (vložkám :o)).

Náplaste proti ošúchaniu do letných spoločenských topánok

naplaste_proti_bolesti_do_topanok_aliexpress.com
Zdroj obrázku: www.aliexpress.com

A nezabúdajte ani na tieto spratné a vysoko oceňované drobotinky, ktorých môžete mať do zásoby plnú kabelku, lebo ich nikdy nie je dosť. Aj v tomto prípade však siahajte radšej po kvalitnejších, statočne držiacich na požadovanom mieste (aby ich za vami nezbierali kade tade :o)) a s vankúšikmi. Farebne telové či priehľadné sú neutrálnejšie ako žiarivo-biele či zvieratkové :o) , hoci v prípade veľkej núdze poslúžia aj tie.

Bude vás zaujímať: 10 tipov ako si vyzdobiť svadobné topánky

To by bolo asi tak všetko z nášho podsukňového výskumu či postrehov zameraných na – čo obuť do svadobných, družičkovských či spoločenských topánok v letných horúčavách. Ak máte iné či lepšie tipy, dajte nám vedieť v komentároch a inšpirujte aj iných.

Užite si leto aj letné svadby v zdraví :o).